CELEBRITY STYLE

Επιτέλους, η Gigi Hadid βρίσκεται στο εξώφυλλο της Vogue

Μεγάλη μέρα η σημερινή για την Gigi Hadid, αφού το μοντέλο εμφανίζεται στο πρώτο του εξώφυλλο για τη Vogue US (μια τιμή που για παράδειγμα η Kendall Jenner δεν έχει απονεμηθεί ακόμα), μαζί με τον Ολυμπιακό δεκαθλητή, Ashton Eaton.

Τα εξώφυλλα με μοντέλα είναι όλο και λιγότερα αυτή την εποχή -τα τελευταία δύο ήταν η Cara Delevingne τον περσινό Ιούλιο, η Karlie Kloss τον περσινό Φεβρουάριο μαζί με την φίλη της Taylor Swift -και το τελευταίο εξώφυλλο που είχε μαύρο αθλητή (ο Eaton είναι μιγάς) μαζί με λευκό μοντέλο -Gisele και Lebron James Απρίλιος 2008- δεν ήταν και τόσο καλοδουλεμένο, το λιγότερο.

Αυτό το εξώφυλλο όμως είναι πραγματικά εντυπωσιακό και οι φωτογραφίες μέσα στο περιοδικό, ακόμα περισσότερο. Η Gigi κάνει jogging και οι δύο τους πηδούν πάνω από στύλους (μόνο που ο ένας τους φοράει τακούνια). Η Vogue επιβεβαίωσε πως η Gigi είναι και πάλι μαζί με τον Zayn Malik, πράγμα το οποίο σίγουρα είναι ανακούφιση για το περιοδικό που μόλις 3 μήνες πριν τύπωσε ένα 10σέλιδο editorial με το αγαπημένο ζευγάρι.