CELEBRITY STYLE

To στιλιστικό κόλπο της Emily Ratajkowski στο street look στη NYFW

Η Emily Ratajkowski είναι γνωστή κυρίως για το κορμί της και το καλοσχηματισμένο της πρόσωπο. Ωστόσο, η πρόσφατη εμφάνισή της στους δρόμους της Νέας Υόρκης, στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας αποδεικνύει ότι δεν αρκείται στους safe συνδυασμούς, που έτσι κι αλλιώς ταιριάζουν στην άψογη σιλουέτα της. Ξέρει να φοράει τις τάσεις και να τις προσαρμόζει στον δικό της τρόπο. Κι αυτό το outfit είναι η απόδειξη ότι το romantic και το sexy μπορούν να συνυπάρξουν και να δώσουν ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Το όμορφο μοντέλο απέδειξε ότι τα skinny jeans παραμένουν, αρκεί να ξέρεις να τα φορέσεις σωστά. Η Emily Ratajkowski έκανε έναν φαινομενικά απλό αλλά πολύ έξυπνο συνδυασμό, φορώντας το skinny παντελόνι της με ένα victorian style λευκό πουκάμισο. Το highlight όμως δεν ήταν το statement πουκάμισο αλλά η leopard ζώνη που άλλαζε όλο το ύφος του outfit. Του χάριζε μια στιλάτη νεανική πινελιά και το έφερε πιο κοντά στα μέτρα της Ratajkowski.

 

Χωρίς κόπο, λοιπόν, μπορείς να απογειώσεις κι εσύ το πιο απλό outfit με μία τέτοια πινελιά. Τέλος, δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστο το υπέροχο hairstyle με τις αφέλειες και τις ανάλαφρες μπούκλες που έδεναν εξαιρετικά με το υπόλοιπο σύνολο.

 

Κεντιρκή φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP