ANIMAL PRINT

Η Emily Ratajkowski αποθεώνει το leopard print με ένα εξαιρετικό D&G κοστούμι

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Φυσικά το leopard print έχει θέση στην ντουλάπα σου. Κι αν δεν είχε μέχρι σήμερα, ήρθε η ώρα να του κάνεις λίγο χώρο. Φέτος είναι σχεδόν αδύνατο να το αποφύγεις, το έχεις καταλάβει φαντάζομαι, αλλά κάθε τόσο εμφανίζεται και κάτι ακόμα που σε κάνει να έρχεσαι ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό το print, ακόμα κι αν είσαι από εκείνες που έχουν τις αμφιβολίες τους. Το κοστούμι της Emily Ratajkowski είναι σίγουρα ένας ακόμα λόγος να δεις το leopard print με άλλο μάτι ή απλά να το λατρέψεις λίγο περισσότερο.

Το sexy μοντέλο βρίσκεται στο Μιλάνο, έχει κάνει εκεί τη στάση της μαζί με την Εβδομάδα Μόδας, στην οποία προφανώς και συμμετέχει. Αυτό το outfit όμως δεν το φόρεσε για να περπατήσει σε catwalk αλλά για να πάει καλεσμένη σε κοσμικά γενέθλια. Ο Domenico Dolce, ο ένας εκ του σχεδιαστικού διδύμου D&G. Σε αυτό το λαμπερό πάρτι που οργάνωσε παράλληλα με την Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο, ο Domenico Dolce είχε την ευκαιρία να υποδεχθεί τους πιο λαμπερούς καλεσμένους. Ανάμεσά τους και η Emily Ratajkowski, την οποία έντυσε κιόλας με ένα custom made, leopard print κοστούμι, το οποίο είχε λεπτομέρειες από πράσινο σατέν που αναδείκνυε περισσότερο το print, εκπέμποντας στο μέγιστο την έντασή του.

 

Η Emily Ratajkowski το φόρεσε και μάλιστα χωρίς καν ένα top ή ένα bustier – προφανώς γιατί μπορεί – αλλά σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσα ήταν εντυπωσιακό και ταυτόχρονα μία ακόμα απόδειξη της κυριαρχίας του leopard αυτό το φθινόπωρο κι όχι μόνο.

My tip: Αν βρεθεί μπροστά σου ένα leopard print κοστούμι, μη διστάσεις να το δοκιμάσεις. Ακόμα κι αν έχεις αμφιβολίες σχετικά με την εκκεντρικότητά του, θα δεις ότι αν υπάρχει στην ντουλάπα σου θα βρει τη σωστή στιλιστική διέξοδο. Αν όχι σαν κοστούμι, σίγουρα θα φορέσεις το κάθε κομμάτι μόνο του και μάλιστα θα κάνεις πολλούς και ευφάνταστους συνδυασμούς.