CELEBRITY STYLE

Η Emily Blunt συνεχίζει τις πετυχημένες εμφανίσεις της. Φωτιά στα κόκκινα

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Η Emily Blunt κάνει τελευταία αρκετές επιτυχημένες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, καταφέρνοντας να είναι μία από τις πολυαναμενόμενες στην οσκαρική εκδοχή του που κοντεύει. Ωστόσο, ενδιάμεσα στα red carpet looks καταφέρνει να κάνει κι άλλες επίσημες εμφανίσεις όπως αυτήν που έκανε στην πρεμιέρα της ταινίας "To Dust", στο Manhattan.

Η όμορφη ηθοποιός, χωρίς να έχει στο πλάι της τον σύζυγό της, John Krasinski, έκανε μία από τις πιο απλές φαινομενικά αλλά δυναμικές εμφανίσεις της, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στο κόκκινο και τη δύναμή του.

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Πρόκειται για ένα χρώμα, που το βλέπουμε όλο και πιο σπάνια σε αντίστοιχες περιστάσεις αλλά και στο κόκκινο χαλί. Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι το κόκκινο είναι outdated. Δε θα είναι ποτέ, θα έλεγα εγώ, αφού πρόκειται ίσως για το πιο δυναμικό χρώμα της βασική παλέτας, που για να το υποστηρίξεις και να τραβήξεις τα βλέμματα χρειάζεσαι μόνο αυτοπεποίθηση.

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Η Emily Blunt φαίνεται την έχει κι έτσι συνδύασε ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν που είναι το κοστούμι και φυσικά εκμεταλλεύτηκε τη δύναμη του κόκκινου. Το red suit του Elie Saab, το οποίο αποτελούνταν από ένα ψηλόμεσο παντελόνι που άνοιγε ελαφρώς προς τα κάτω κι ένα σακάκι σε ίσια γραμμή, η ηθοποιός συνδύασε με ένα printed top, με μαύρη βάση και λευκά και κόκκινα σχέδια. Έτσι κατάφερε να τονίσει το κόκκινο αλλά και να σπάσει την μονοτονία του, διατηρώντας τη σωστή ισορροπία.

My tip: Την επόμενη φορά λοιπόν, που θα τολμήσεις να φορέσεις κόκκινο, μη διαστάσεις να προσθέσεις printed πινελιές. Μπορείς να σου φαίνεται υπερβολικό, όταν το σκέφτεσαι, αλλά αν πετύχεις τη σωστή αναλογία όπως η Emily Blunt θα έχεις ένα εξαιρετικά powerful & chic αποτέλεσμα.

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

 

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP