CELEBRITY STYLE

Ο πιο κομψός τρόπος να φορέσεις το leopard printed παλτό

Ένα από τα πιο διαχρονικά prints που έχει πάντα μια θέση στα trends είναι το leopard. Μπορεί άλλες σεζόν να είναι κυρίαρχο κι άλλες όχι αλλά ποτέ δεν χάνει την αξία του, ειδικά αν ξέρεις να το συνδυάζεις σωστά. Είναι στο χέρι σου να το προσαρμόσεις στα δικά σου μέτρα, όπως η Diane Kruger.

Η όμορφη ηθοποιός, σε ένα street look της, σου δείχνει τον πιο απλό και ταυτόχρονα πιο κομψό τρόπο να φορέσεις το leopard trend. Μία minimal βάση με μαύρο παντελόνι και λευκό ζιβάγκο και ένα leopard printed παλτό δημιουργούν ένα ισορροπημένο και πολύ κομψό outfit που με τα σωστά αξεσουάρ είναι πολύ εύκολο να προσαρμοστεί και στο δικό σου προσωπικό στιλ καθώς και να σε συνοδεύσει σε πολλές περιστάσεις.

Ειδικά αν δεν είσαι από τις φανατικές του leopard print, τότε αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνεις την αρχή. Μην σε τρομάζει το leopard πανωφόρι, αφού είναι πολύ εύκολο να το συνδυάσεις με minimal και κομψά looks και έτσι θα έχεις ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα.

 

Leopard printed παλτό Vero Moda, λευκό ζιβάγκο Mango, μαύρο παντελόνι, Zara, ψηλοτάκουνα booties Kendall & Kylie, σκουλαρίκια Folli Follie

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide