CELEBRITY STYLE

6 looks της Diana που φοράνε όλες οι fashionistas σήμερα

Η Δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton έχει τιμήσει την Diana πολλές φορές μέσω των στιλιστικών της επιλογών, αλλά δεν είναι η μόνη. Το στιλ της αδικοχαμένης Πριγκίπισσας ήταν και εξακολουθεί να είναι πηγή έμπνευσης για πάρα πολλές fashionistas, καθώς ήταν τόσο ιδιαίτερο και δεν περιοριζόταν σε αυστηρές και βαρετές γραμμές.

Παρακάτω θα βρεις 6 από τα πιο κλασσικά της looks, που έχουμε δει πάρα πολλές φορές στο instagram feed μας από διάφορες fashion bloggers και influencers.

Το polka dot top

Το polka dot μοτίβο κυριάρχησε στις κολεξιόν της περασμένης σεζόν και όλες- ΟΛΕΣ οι fashionistas απέκτησαν το top του Jacquemus, το οποίο συνδύασαν με τζιν και ψηλοτάκουνα πέδιλα ή και στενές midi φούστες.

AP Photo

Η maxi φούστα με σακάκι

Αυτό το χαρακτηριστικό outfit της Diana έχει αγαπηθεί από όλες τις γυναίκες, fashion bloggers και μη και είναι ιδανική επιλογή για τα πρώτα κρύα του φθινοπώρου.

AP Photo/John Redman

Η ολόσωμη φόρμα

Και ερχόμαστε στην ολόσωμη φόρμα που φέτος είχε την τιμητική της καθώς μπορούσες να τη βρεις σε κάθε μήκος, χρώμα και print συνδυασμένη είτε με loafers είτε με ψηλοτάκουνα σανδάλια.

AP Photo/John Redman

Το oversize παλτό με ζώνη

Φέτος λέμε ξανά ”ναι” στα μεγάλα, αφράτα παλτό και στις εντυπωσιακές ζώνες που τονίζουν τη μέση μας- ακριβώς όπως το φορούσε και η Diana.

AP Photo/Ricardo

A post shared by Imaan Hammam (@imaanhammam) on

Το ριγέ σακάκι

Άλλο ένα αγαπημένο trend, που κυριάρχησε στις επιδείξεις μόδας και στο street style, το ριγέ σακάκι ήταν ένα από τα κομμάτια- κλειδιά στις καλοκαιρινές εμφανίσεις της Diana.

AP Photo/Stephen Holland

Total pink σύνολο

Η Diana φορούσε το millenial pink πριν καν μάθουμε τον όρο αυτό- η αγάπη της για τα μονόχρωμα outfits ήταν γνωστή και το ροζ χρώμα δεν γινόταν να λείπει από τα looks της.

AP Photo/Alistair Grant

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Rick Rycroft