CELEBRITY STYLE

Η υπέρλαμπρη εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο X-Factor φέρνει το “Sexy back”

Κοίτα, X-Factor δεν βλέπω. Αφού είδα την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο τελευταίο επεισόδιο σκέφτομαι ν' αρχίσω. Αν είσαι στην ίδια φάση με εμένα, όταν δεις το outfit της Δέσποινας τότε θα αλλαξοπιστήσεις κι εσύ.

Διάβασε ακόμη: H Δέσποινα Βανδή στο X-Factor με ένα μονόχρωμο σύνολο και γόβες έκπληξη. Υποφέρουμε (υποφέρουμε πολύ) από θαυμασμό

Αποφάσισε να κάνει ένα θεαματικό πρώτο look. Επέλεξε μια τουαλέτα, δημιουργία του σχεδιαστικού διδύμου των MI-RO, έναν ελληνικό οίκο μόδας τον οποίο εμπιστεύεται συχνά για τις εμφανίσεις της στο show.

Δες επίσης: Η Δέσποινα Βανδή με το πιο κομψό αθλητικού ύφους look. Και ναι, μπορείς να το αποκτήσεις κι εσύ

Αυτή τη φορά όμως, το ρούχο που επέλεξε είχε σκοπό να προκαλέσει εντύπωση. Να συζητηθεί. Να κάνει τους πάντες να πουν «oυάου». Και η αλήθεια είναι ότι το είπαμε, για διάφορους λόγους φυσικά. Ο πρώτος ήταν όταν είδαμε την πλάτη του φορέματος. Ο δεύτερος ήταν όταν συνειδητοποιήσαμε πόσο λαμπερό ήταν το στολισμένο με κρύσταλλα φόρεμα. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Το over-the-top φόρεμα

 

Oι MI-RO σχεδίασαν για την Δέσποινα Βανδή ένα φόρεμα που οι Αμερικάνοι θα χαρακτήριζαν ως “showstopper”. Ένα κομμάτι δηλαδή που κλέβει την παράσταση, που σε καθηλώνει. Και η αλήθεια είναι ότι με το που αντικρίσεις το ασημί halter φόρεμα χρειάζεσαι 1-2 λεπτά μέχρι να το επεξεργαστείς, καθώς υπάρχουν διάφορα πράγματα που «συμβαίνουν» πάνω του. Αρχικά, υπάρχει η λαιμόκοψη “halter” που δένει στον λαιμό. Έπειτα, είναι το ombre effect του φορέματος. Με βασικό «πυλώνα» το ασημί χρώμα, το μπούστο αλλά και το τελείωμα του φορέματος έχει διαβαθμίσεις από δύο διαφορετικές, αλλά κοντινές μεταξύ του αρχικού χρώματος, αποχρώσεις.

 

Το εφέ αυτό προσδίδει ένα πιο glam εφέ κάτι που χαρακτηρίζει γενικά το couture φόρεμά της. Άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά είναι τα cut-outs στο πλαϊνό μέρος του κορμού και το έντονο σκίσιμο στο αριστερό πόδι. Το φόρεμα ολοκλήρωσε η παρουσιάστρια με metallic platform πέδιλα και διαμαντένια drop earrings.

Η έντονη πλάτη που έφερε το “Sexy back”

 

Σε φωτογραφία που ανέβασε η Δέσποινα Βανδή είχαμε την ευκαιρία να δούμε καλύτερα το πίσω μέρος του φορέματος το οποίο ίσως να ήταν και ο «πρωταγωνιστής» του ρούχου. Το πίσω μέρος είχε μια αρκετά ανοιχτή πλάτη η οποία έφτανε αρκετά χαμηλά από τη μέση. Το σημαντικό αυτό στοιχείο του φορέματος μετέτρεψε την εμφάνιση της Δέσποινας από glamorous στην πιο σέξι. Ήταν ένας ακόμη λόγος που μείναμε με το στόμα ανοιχτό όταν ήταν το σύνολό της.

Ήταν καλόγουστο τελικά το φόρεμα;

Προσωπικά, είμαι άνθρωπος που δεν τη φοβίζει το «υπερβολικό» σε ένα look, αρκεί να υπάρχει λόγος. Στη συγκεκριμένη περίπτωση υπήρχε λόγος που το φόρεμα ήταν τόσο glamorous, τόσο λαμπερό. Ήταν μια ιδιαίτερη περίσταση αυτή και αν κάπου «επιτρεπόταν» να φορέσει το φόρεμα αυτό, τότε η live εκπομπή του X-Factor ήταν η τέλεια στιγμή.

Παρ’ όλα αυτά, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι υπήρχε κάτι “off” στο φόρεμα. Προσωπικά, πιστεύω ότι ήταν το σχέδιο. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να ζήσουμε χωρίς τα πλαϊνά cut-outs και γενικότερα αν είχε ένα πιο απλό σχέδιο (να ήταν για παράδειγμα ένα απλό halter dress με ανοιχτή πλάτη) το look θα ήταν πιο κομψό και εξίσου σέξι και εντυπωσιακό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρόκειται για μια εντυπωσιακή εμφάνιση, απλά θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο σοφιστικέ. Όπως και να έχει, σκοπός επετεύχθη: η Δέσποινα μάς έδωσε ένα glam look, ήταν πανέμορφη και τα επιφωνήματα θαυμασμού έπεσαν βροχή. Όλα καλά.

Κεντρική φωτογραφία: /www.instagram.com/desp1navandi/