CELEBRITY STYLE

H Demy φόρεσε την πιο girly φούστα του καλοκαιριού

Το mermaid style είναι μία τάση που έχει εξαπλωθεί φέτος στη μόδα και την ομορφιά. Την γνώρισες στο μανικιούρ και ήρθε η ώρα να κάνεις το ίδιο με τα ρούχα. Ειδικά, αν δεις τη φούστα της Demy, τότε σίγουρα το mermaid style θα γίνει το αγαπημένο σου.

Η νεαρή τραγουδίστρια, λοιπόν, σε εμφάνισή της σε γνωστό club θύμισε καλοκαίρι με την νεανική και stylish εμφάνισή της. Η Demy τραγούδησε φορώντας μία κλος, μίνι, mermaid style φούστα, την οποία συνδύασε με ένα printed, tie-front crop top και φούξια, ψηλοτάκουνα pumps.

 NDP Photo Agency

Με ελαφρύ μακιγιάζ και ολόισια μαλλιά, η Demy ολοκλήρωσε με τον πιο cool τρόπο την εμφάνισή της. Stylish αλλά όχι υπερβολική, η Demy σου δίνει έναν λόγο να βρεις μία αντίστοιχη φούστα που θα σε συνοδεύσει σε πολλές καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Style tip: Αυτό το καλοκαίρι φέρσου ελεύθερα στο συνδυασμό των rpints. Φυσικά πάντα με μέτρο, μπορείς να κάνεις συνδυασμούς που ίσως μέχρι τώρα θεωρούσες ανατρεπτικούς, όπως η Demy φόρεσε τη mermaid φούστα με πολύχρωμα print σε μπλε αποχρώσεις.