CELEBRITY STYLE

Το mini φόρεμα έχει επιστρέψει και η Dakota Johnson προσυπογράφει

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Οι φετινές τάσεις έχουν επαναφέρει το mini φόρεμα ως ένα ακόμα βασικό κομμάτι των evening wear κατά κύριο λόγο. Φυσικά και το mini δεν έφυγε ποτέ από τα trends, απλά τις σεζόν που πέρασαν περισσότερη έμφαση είχε δοθεί στα midi και maxi μήκη. Τώρα όμως ήρθε ξανά η ώρα του κοντού φορέματος και ειδικά σε βραδινή έξοδο σίγουρα θα το τιμήσεις. Η Dakota Johnson σε πρόσφατη εμφάνισή της  είναι μία ακόμα απόδειξη, εκτός φυσικά από αυτές που έχουμε από τα catwalks.

Η 28χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της «Bad Times» στην Νέα Υόρκη, φορώντας ένα mini, bead-embelished φόρεμα Ganni με βαθύ Ω ντεκολτέ και λευκά strappy sandals.

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η γλυκιά Dakota σωστά δε βάρυνε το φόρεμα με πολλά αξεσουάρ ή έντονο μακιγιάζ, αφού από μόνο του ήταν αρκετά εντυπωσιακό. Επέλεξε μόνο ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια με λευκές πέρλες ενώ έπιασε τα μαλλιά της ψηλά σε ένα χαλαρό updo.

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Μία τέτοια εμφάνιση είναι σίγουρα κατάλληλη και για μία προσωπική σου περίσταση που απαιτεί ένα ελαφρώς πιο επίσημο outfit. Αν όμως το ανοιχτό ντεκολτέ δεν είναι το φόρτε σου, τότε εκτός από την εκδοχή της Dakota, υπάρχει και αυτή του να στραφείς σε ένα επίσης mini, μαύρο bead-embellished φόρεμα σε πιο classy εκδοχή και σαφώς πιο χειμερινή.

Bead-embellished stretch-knit dress, Sandro

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP