CELEBRITY STYLE

Το παλτό της Chrissy Teigen θα μπει στη λίστα με τα αγαπημένα του χειμώνα

Η Chrissy Teigen είναι μία από τις celebrities που ο κόσμος του Instagram αγαπά. Έχει πολλά να σου πει με το στιλ της, όπως η πρόσφατη street εμφάνισή της με το φανταστικό, κυπαρισσί παλτό.

Η γλυκιά Chrissy βρέθηκε στο LAX και επέλεξε ένα μακρύ, παλτό σε μία σκούρα πράσινη απόχρωση που μαζί με το μουσταρδί, το μπορντώ και το καμηλό, αποτελούν μία βασική κατηγορία στα color trends. Κρατούσε μία weekender τσάντα, ενώ από μέσα φαινόταν ότι φορούσε ένα άνετο πουλόβερ ζιβάγκο. Το airport look ολοκλήρωσε με ένα fresh makeup κι ένα top bun, ενώ οι μεγάλοι κρίκοι έδιναν το απαραίτητο glam.

 

Εγώ όμως θα σταθώ στο παλτό και θα σου πω ότι αν έχεις ήδη ένα μαύρο ή ένα καμηλό, τότε να σκεφτείς πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να στραφείς σε μία τέτοια απόχρωση. Δεν θα σε δεσμεύσει καθόλου. Ειδικά με τα color trends της φετινής σεζόν ταιριάζει άψογα, ενώ δίνει ένα άλλον αέρα στο everyday look σου.

Ευτυχώς, στην αγορά υπάρχουν αρκετά παλτό σε αυτό το χρώμα για να βρεις αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό σου στιλ, όπως για παράδειγμα τα παρακάτω.

Παλτό σε ανδρική γραμμή, Zara.

Παλτό σε άνετη γραμμή, Topshop.

Παλτό με λεπτομέρεια στο μανίκι, Funky Buddha.

 

Κεντρική φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP