CELEBRITY STYLE

Η Chrissy Teigen στην πρώτη της εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της 2ης εγκυμοσύνης της

Η Chrissy Teigen είναι μία από τις πιο δραστήριες και αγαπητές μανούλες που κάθε της post στο Instagram συγκεντρώνει εκατομμύρια likes ενώ στις εμφανίσεις της, επίσημες ή μη- ξέρει πώς να μαζεύει κοπλιμέντα.

Πρόσφατα, το 31χρονο μοντέλο, που φιγουράρει 3ο στη λίστα με του Forbes μετά την Kendall Jenner και τη Gisele, ανακοίνωσε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της μαζί με τον John Legend. Οι δυο τους πρόσφατα έκαναν μία επίσημη εμφάνιση, την πρώτη της Chrissy μετά την ανακοίνωση και όπως ήταν αναμενόμενο κέρδισαν τις εντυπώσεις.

A post shared by Mark Soriano (@marksori) on

 

Η μέλλουσα μανούλα επέλεξε ένα patterned, μακρυμάνικο, maxi φόρεμα σε σκούρες γήινες αποχρώσεις, που από μόνο του ήταν εξαιρετικά εντυπωσιακό. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα ψηλό updo με αφέλειες, ενώ έδωσε έμφαση στα αξεσουάρ με ένα ring party αλλά και σκουλαρίκια. Σημείωσε ότι η εμφάνισή της είχε και μία έξυπνη στιλιστική πινελιά, η οποία κολάκευε ακόμα περισσότερο τη σιλουέτα της. Έδεσε μία ζώνη ψηλά στη μέση της κι έτσι έκανε το σωστό shaping. Μπορείς να το δοκιμάσεις κι εσύ για να αναδείξεις τις καμπύλες σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/chrissyteigen