CELEBRITY STYLE

Η Chrissy Teigen με την πιο κομψή εκδοχή του coat dress

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η Chrissy Teigen είναι μία από τις διάσημες περσόνες που όσον αφορά στο στιλ έχει τον τρόπο της να κάνει εντύπωση. Ίσως όχι πάντα αποσπώντας τις πιο θετικές αντιδράσεις, ωστόσο, δεν μπορεί να μην της αναγνωριστεί ότι είναι τολμηρή. Αγαπά τα sexy outfits, ειδικά στο κόκκινο χαλί, ενώ στις προσωπικές της δημόσιες εμφανίσεις, συχνά επιστρατεύει τον πιο κομψό εαυτό της.

Πρόσφατα λοιπόν, η Chrissy Teigen βγήκε για φαγητό με τον σύζυγό της John Legend και απέδειξε ότι μετά τις δύο εγκυμοσύνες έχει καταφέρει να διατηρήσει τη σιλουέτα της καθώς και ότι όταν θέλει, μπορεί να κάνει chic & stylish εμφανίσεις.

 

Φόρεσε λοιπόν, ένα λευκό, ζιβάγκο bodysuit και από πάνω πρόσθεσε ένα επίσης λευκό coat dress, ελάχιστα πιο κοντό από το bodysuit. Την εμφάνιση ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι ankle strap, ψηλοτάκουνα παπούτσια με διαφάνειες και silver metallic λεπτομέρειες, Gianvito Rossi. Στο accessorizing έμεινε ταπεινή επιλέγοντας να φορέσει μόνο ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ενώ τα μαλλιά της ήταν κυματιστά  και το μακιγιάζ της σε φυσικούς τόνους.

My tip: Αν λοιπόν, σου αρέσει το coat dress σαν ιδέα, τότε πολύ εύκολα μπορείς να ξεφύγεις από την κλασική επιλογή του μαύρου. Αν το λευκό σου φαίνεται τολμηρό, τότε μπορείς να μεταφέρεις το ίδιο outfit σε nude ή γήινες αποχρώσεις κι αντί για ένα body suit να φορέσεις το ελαστικό, mini φόρεμά σου.

Μην ξεχάσω να σημειώσω και την εκκεντρική αλλά επίσης stylish εμφάνιση του Jogh Legend με το printed πουκάμισο και το καρό κοστούμι που σαφώς τράβηξαν τα βλέμματα.

 

Κεντρική φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP