CELEBRITY STYLE

Η Charlize Theron έλειψε από τα Όσκαρ αλλά εμφανίστηκε λαμπερή στην πρεμιέρα της ταινίας της

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Charlize Theron είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές διάσημες παρουσίες που άμα τη εμφανίσει τους προκαλούν τον θαυμασμό. Η πρόσφατη εμφάνισή της στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της ‘’Gringo’’ στο Los Angeles είναι μία ακόμα απόδειξη, ότι η Charlize Theron έχει τη στόφα μίας πραγματικής star, είτε μέσα σε ένα φόρεμα υψηλής ραπτικής, είτε μέσα σε ένα λευκό κοστούμι.

Βλέποντας αυτή την εμφάνιση, μπορώ να σου πω ότι μου έλειψε από το κόκκινο χαλί των Όσκαρ, το οποίο θα ήταν σαφώς καλύτερο με την όμορφη Charlize να περπατά ντυμένη στα λευκά.

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Jordan Strauss/Invision/AP

Η 42χρονη ηθοποιός για την πρεμιέρα της ταινίας όπου πρωταγωνιστεί αλλά είναι και παραγωγός διάλεξε να κάνει μία classy εμφάνιση, υιοθετώντας όμως ένα πιο δυναμικό, androgynous look. Φόρεσε ένα λευκό κοστούμι σε ίσια γραμμή, συνδυάζοντάς το με ένα διάφανο, επίσης λευκό πουκάμισο που ήταν κλειστό ως τον γιακά κι έδινε μία sexy πινελιά στο outfit.

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Jordan Strauss/Invision/AP

Ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι, metallic ψηλοτάκουνα πέδιλα ενώ έκανε τη διαφορά και με το beauty look της. Εκτός από το sophisticated hairstyle, η Charlize Theron τόλμησε να τονίσει το βλέμμα της με μία μοβ απόχρωση σκιάς στα μάτια και απλά σε κάνει να την χαζεύεις.

My tip: Μη φοβηθείς να φορέσεις κι εσύ το λευκό ή παστέλ κοστούμι σου με το ίδιο χρώμα πουκάμισο. Έτσι θα έχει την πιο safe και κομψή επιλογή ενός monochrome look.

 

Κεντρική φωτογραφία: Jordan Strauss/Invision/AP