CELEBRITY STYLE

Charlize Theron, δε μας προετοίμασες ψυχολογικά για το τελευταίο edgy look σου

Chris Pizzello/Invision/AP

Χαμός στο πανελλήνιο, με την τελευταία εμφάνιση της Charlize Theron. Από το πρωί, σχολιάζουμε το «συμβάν» με τις συντάκτριες του Ladylike, με τους fashion experts στο Oneman, ενώ όλα τα group chats μου στο Messenger έχουν γεμίσει με ερωτηματικά.

Πώς και επέλεξε η Charlize Theron αυτό το φόρεμα; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στα CinemaCon Awards με ένα look που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε από την ίδια. Με ένα Alexander McQueen φόρεμα το οποίο καλύπτει κομψά όλο της το σώμα, η ηθοποιός μας εξέπληξε θετικά με αυτή της την ενδυματολογική επιλογή.

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Chris Pizzello/Invision/AP

Η εκπληκτική δημιουργία του γνωστού οίκου, είχε ξεκάθαρα rock vibes προσφέροντας ένα edgy αποτέλεσμα στο σύνολό της Theron. Το look, σωστά ολοκλήρωσε με ασημένιους κρίκους στο αριστερό αυτί και μαύρα ankle boots.

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Chris Pizzello/Invision/AP

Μένοντας πιστή στο κομψό, αλλά παράλληλα «σκοτεινό» look, η -μελαχρινή πλέον-, Theron έφερε τα μαλλιά της όλα πίσω, σε ένα κότσο σινιόν.

Στο κόκκινο χαλί, συνόδευσε την ηθοποιό, ο Seth Rogen με τον οποίο πρωταγωνιστεί στην ταινία, Long Shot, για το οποίο βραβεύτηκε από τον εν λόγω θεσμό, με το βραβείο CinemaCon Comedy Stars.

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Chris Pizzello/Invision/AP

Εύγε για το βραβείο και το look, Charlize.

 

Kεντρική φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP