CATE BLANCHETT

Κάννες 2018: Οι διάσημες που φόρεσαν κοστούμι και έκλεψαν τις εντυπώσεις

Photo by Arthur Mola/Invision/AP

Οι Κάννες έχουν γεμίσει με υπέρλαμπρα πρόσωπα και η αλήθεια είναι ότι εκτός από τις ωραίες ταινίες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον, οι εμφανίσεις των διάσημων κυριών μας απασχολούν ιδιαίτερα. Εκτός από το κόκκινο χαλί που μας έχει ικανοποιήσει αρκετά με τις κομψές, λαμπερές κι εντυπωσιακές δημιουργίες, υπάρχουν τα photo-shootings και οι συνεντεύξεις τύπου που και εκεί τα outfits των ηθοποιών δεν περνούν απαρατήρητα.

Σε αυτό το φεστιβάλ, εντύπωση μας έκαναν οι διάσημες κυρίες που επέλεξαν κοστούμι κι όχι ένα cocktail φόρεμα για τα photo calls των ταινιών. Έτσι, για ακόμα μία φορά το androgynous στιλ με τις θηλυκές και κομψές του διαστάσεις κερδίζει έδαφος και η αλήθεια είναι ότι μας αρέσει πολύ.

Cate Blanchett

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Ένα παστέλ ροζ κοστούμι Stella McCartney και nude pumps Aquazurra με διαφάνεια, διάλεξε η πάντα κομψή Cate Blanchett για την πρώτη μέρα του φεστιβάλ. Αυτό το outfit Σε συνδυασμό με το wavy bob hairstyle της, έδωσαν στην ηθοποιό ένα άψογο αποτέλεσμα, φυσικά ταιριαστό με την περίσταση.

Léa Seydoux

Photo by Arthur Mola/Invision/AP

Photo by Arthur Mola/Invision/AP

Το έντονο πράσινο Louis Vuitton κοστούμι μαζί με το λευκό πουκάμισο και τα ασπρόμαυρα ψηλοτάκουνα mules της Léa Seydoux είναι ένα από τα πιο chic looks που είδες τελευταία. Να υπογραμμίσω κιόλας την αντίθεση του πράσινο με το βιολετί κραγιόν της που έδωσαν μία ακόμα stylish πινελιά στο outfit.

Kristen Stewart

Photo by Arthur Mola/Invision/AP

Photo by Arthur Mola/Invision/AP

Η πάντα ανατρεπτική Kristen Stewart, έκανε τη διαφορά ακόμα και στο κοστούμι επιλέγοντας ένα από τη συλλογή της Chanel σε παστέλ γαλάζια απόχρωση. Το συνδύασε με ένα ζευγάρι λευκά παπούτσια κι ένα λευκό top, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει ένα twist στην εμφάνιση με το εκκεντρικό hairstyle της.

 

Κεντρική φωτογραφία: Arthur Mola/Invision/AP & Joel C Ryan/Invision/AP