BLAKE LIVELY

Η Blake Lively και η επιμονή της στο κοστούμι που μας αρέσει πολύ

Photo by Brent N. Clarke/Invision/AP

Η Blake Lively στα 31 της είναι ευτυχισμένη μητέρα, σύζυγος και μία πετυχημένη επαγγελματίας. Έχει ξεκάθαρα χιούμορ -εξαιρετικό δίδυμο με τον σύζυγό της Ryan Reynolds- ταλέντο αλλά και μία πολύ συγκεκριμένη αίσθηση του γούστου που πλέον της έχει χαρίσει ένα αναγνωρίσιμο προσωπικό στιλ. Η αλήθεια είναι ότι από την τηλεοπτική εμφάνιση που έγινε ευρέως γνωστή, ως Serena στη σειρά Gossip Girl, η Blake κατά κάποιο τρόπο ταυτίστηκε με τη μόδα.

 Φυσικά έχει ακόμα δρόμο να διανύσει, αλλά ομολογουμένως έχει τον τρόπο να τα καταφέρει. Η ηθοποιός μοιάζει να έχει μία μοναδική ικανότητα να φορά τα trends, χωρίς ποτέ όμως να μοιάζουν ξένα πάνω της. Τα υιοθετεί και τα αποθεώνει με βάση τον χαρακτήρα και τη διάθεσή της και η πρόσφατη αδυναμία της στα κοστούμια είναι μία επιβεβαίωση.

Αυστηρά total black look ή άλλα σε neon αποχρώσεις τα φέρνει όλα στα μέτρα της. Κι επειδή το androgynous look και το κοστούμι φέτος θα είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις, δεν είναι καθόλου κακό να χρησιμοποιήσεις για έμπνευσή σου τα looks της.

Σε μία ομολογουμένως στιλάτη εκδοχή που συνδυάζει το androgynous look με το καρό.

Σε μία πιο eclectic εμφάνιση με ένα total velvet κοστούμι για μια πιο sophisticated εμφάνιση.

Retro inspired look με το λευκό ριγέ κοστούμι να κάνει τη διαφορά και να θυμίζει περασμένες δεκαετίες.

Τα neon χρώματα θα είναι ένα από τα comebacks των ’90s που θα φορεθεί πολύ. Η Blake το ξέρει καλά και το δοκίμασε ήδη με ένα απρόσμενο outfit.

 

Κεντρική φωτογραφία: Brent N. Clarke/Invision/AP