BEYONCE

H Beyoncé μετατρέπει το μουσικό tour της σε ένα κινητό fashion show

Μας έχει συνηθίσει σε stylish εμφανίσεις γενικά, αλλά τελευταία όσες φορές τη βλέπεις επί σκηνής μοιάζει περισσότερο με μοντέλο πασαρέλας. Το On The Run II Tour, η περιοδεία της Beyoncé και του συζύγου της Jay-Z, έχει μετατραπεί σε ένα προσωπικό runway που η αλήθεια είναι μπορεί να καλύψει μόνη της η Queen Bey. Πριν αναφερθώ στην πρόσφατη εμφάνισή της που θα σε αφήσει άναυδη, θα σου θυμίσω μόνο τις προηγούμενές της στο συγκεκριμένο tour. Από τη μία φορά custom δημιουργίες του οίκου Gucci, ενώ λίγο αργότερα εμφανίζεται στο Παρίσι με δημιουργία Valentino και μάλιστα υψηλής ραπτικής.

Στον σταθμό που έκαναν πρόσφατα στο Houston, η Beyoncé έκανε για ακόμα μία φορά τη σκηνή να θυμίζει ένα λαμπερό fashion show. Εμφανίστηκε με ένα ροζ, custom-made κοστούμι, κεντημένο με κρύσταλλα Swarovski του Peter Pilotto.

 

Πρόκειται για ένα κοστούμι το οποίο είχε φορέσει σε ένα video clip και φαίνεται ότι το λάτρεψε. Έτσι, βρήκε τον τρόπο να το μεταφέρει on stage με όλα όσα χρειάζεται για να σταθεί εκεί και να συνοδεύσει τη βασίλισσα. Το pyjama-inspired κοστούμι στόλιζε μία ζώνη που κατέληγε σε φούντες και είχε μικρές λεπτομέρειες. Φαντάσου τα εφέ που θα δημιουργούσαν μαζί με τις αντανακλάσεις των κρυστάλλων, καθώς η Beyoncé θα όργωνε τη σκηνή, λικνίζοντας το κορμί της στο εκάστοτε ρυθμό.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/peterpilotto & instagram.com/beyonce