Τα κοσμήματα της Beyoncé θα μας έβγαζαν (σχεδόν) από την κρίση

Πόσο κοστίζουν τα κοσμήματα της Beyoncé; Μία ανάσα θα την παίρναμε ως κράτος.

Η Beyoncé δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Ό,τι κι αν φορέσει το κάνει τόσο δικό της που μοιάζει απόλυτα όσο υπερβολικό κι αν είναι. Κάθε της εμφάνιση έχει μία συγκεκριμένη πηγή έμπνευσης και η ίδια επιστρατεύει κάθε δημιουργικότητα για να την ολοκληρώσει.

Έτσι και η εμφάνιση της στα φετινά Grammys μαζί με τον Jay Z και την κόρη τους Blue Ivy είναι μία ακόμα επιβεβαίωση της απόλυτης κυριαρχίας της στιλιστικά στο κομμάτι του εκκεντρικού και πάντα εντυπωσιακού styling.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

Τα κοσμήματα που διάλεξε για να συνοδεύσει το σύνολό της ήταν αυτά που κέντρισαν. Τα τεράστια, statement σκουλαρίκια της ήταν αξεπέραστα και επισκίασαν ακόμα και το ιδιαίτερο καπέλο της.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

Τα σκουλαρίκια όπως και τα δαχτυλίδια που φορούσε ήταν του οίκου Lorraine Schwartz και προφανώς κόστισαν κάτι παραπάνω. Η αλήθεια όμως είναι ότι το παραπάνω που μπορείς να σκεφτείς δεν είναι αρκετό για να φτάσει την πραγματική αξία των κοσμημάτων που διάλεξε η Beyoncé.

Δεν θα σε κρατήσω άλλο σε αγωνία και θα σου πω ότι 6,8 εκατομμύρια δολάρια είναι το ποσό που πρέπει να δώσει κάποιος για να αποκτήσει αυτά τα κοσμήματα. Δε θα ξεχρεώναμε, αλλά μία ανάσα θα την παίρναμε.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/beyonce

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ