CELEBRITY STYLE

Αυτό το Zara κοστούμι της Μπέττυς Μαγγίρα θα είναι η επόμενη αγορά σου

NDP Photo Agency

Η επιστροφή της Μπέττυς Μαγγίρα στην τηλεόραση ήταν μάλλον μία θετική έκπληξη, αφού είναι καιρό να τη δούμε και μάλιστα σε έναν ρόλο που να της ταιριάζει γάντι, ως κριτής του My Style Rocks. Λόγω αυτού λοιπόν, δεν θα μπορούσε να λείπει από την επίσημη παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΙ, όπου με την εμφάνισή της επιβεβαίωσε τη νέα της θέση.

Η όμορφη Μπέττυ έκανε μία πολύ κομψή, formal εμφάνιση, χωρίς υπερβολές και καθόλου glam, όπως αρμόζει σε ένα τέτοιο event. Η αλήθεια είναι ότι η ίδια έχει όλα τα προσόντα που χρειάζονται ώστε να είναι εντυπωσιακή με χαλαρή στιλιστική προσπάθεια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το στιλ της δεν έχει τη δική του προσωπικότητα.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Γι’ αυτό λοιπόν δεν δίστασε να εμφανιστεί στην παρουσίαση του καναλιού φορώντας ένα camel κοστούμι, με double-breasted buttons, το οποίο είχε αφήσει ανοιχτό. Από μέσα φορούσε ένα μαύρο top ενώ κρατούσε ένα ταμπά τσαντάκι. Όσο για τα αξεσουάρ, αρκέστηκε σε ένα χρυσό μενταγιόν και επέλεξε ένα απλό beauty look που ερχόταν σε αρμονία με το υπόλοιπο σύνολο.

Το σίγουρο είναι ότι άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις το outfit της αλλά σαφώς σου δίνει και μία ιδέα για την επόμενη αγορά σου. Αυτό το κοστούμι θα το βρεις στο Zara και πραγματικά συγκεντρώνει πολλές φθινοπωρινές τάσεις.

Blazer 79.95€Flared παντελόνι 39.95€, Zara

Μπορείς να το φορέσεις όπως είναι αλλά και τα κομμάτια του μεμονωμένα και να δεις που θα είναι μία από τις πιο χρήσιμες επενδύσεις σου αυτή τη τη σεζόν.