ASHLEY GRAHAM

To στιλ εγκυμοσύνης της Ashley Graham εμπνέει όλες τις υποψήφιες μανούλες (και όχι μόνο)

Charles Sykes/Invision/AP

Όσον αφορά τις ενδυματολογικές επιλογές που έχει μια έγκυος γυναίκες στις ημέρες μας, τα πράγματα είναι ευκολότερα απ' ότι παλιά. Πλέον, δεν είναι απαραίτητο να ψωνίζεις αποκλειστικά από «μαμαδίστικα» brands ή maternity συλλογές για να συνθέσεις ένα ωραίο σύνολο. Άπαξ και δει μια γυναίκα την εξέλιξη που έχει το σώμα της όταν αρχίσει να μεγαλώνει η κοιλίτσα της (που σημαίνει ότι βλέπει το σχήμα της κοιλιάς της και γενικότερα τα σημεία στα οποία αλλάζει το σώμα της), τότε η αγορά προσφέρει πολλές και καλές επιλογές για να κάνει μια stylish εμφάνιση.

Διάβασε ακόμη: Όλες οι φορές που η Ashley Graham μας ενέπνευσε με το στιλ αλλά και και με τη στάση ζωής της

Οι oversized γραμμές, τα ελαστικά υφάσματα σε παντελόνια και φούστες αλλά και ρούχα όπως crop top φουτεράκια και μπλούζες δεν χρειάζεται να προέρχονται απαραίτητα από maternity συλλογές, αν το brand από το οποίο επιλέγει να ψωνίσει, έχει εύρος υφασμάτων και μεγεθών. Πέραν αυτού, με την άνοδο της μόδας (τα τελευταία χρόνια, η μόδα είναι της μόδας), τα fashion brands έχουν εξελίξει πολύ το ύφος των maternity ρούχων που προσφέρουν -όσα διαθέτουν δηλαδή και συλλογές για εγκύους. Η Ashley Graham σαν μια έγκυος γυναίκα με πολύ (πολύ όμως) στιλ, επιβεβαιώνει τα λόγια μας.

Δες ακόμη: Το ”αληθινό” σώμα της Ashley Graham, ένας ύμνος στη γυναίκα

Κάνοντας διαρκώς stylish εμφανίσεις όσο είναι έγκυος, το γνωστό μοντέλο αποδεικνύει ότι δεν χρειάζεται να αγοράσει κανείς ρούχα από maternity συλλογές για να ντυθείς ωραία. Απόδειξη το καφέ rib dress του ASOS που φόρεσε πριν λίγο διάστημα το οποίο προερχόταν από τη main collection του brand. Εκτός του συγκεκριμένου look όμως, η Graham κάνει non-stop καλοντυμένες εμφανίσεις. Ανεβάζοντας συνεχώς φωτογραφίες στο Instagram προφίλ της, έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της αλλά και τις διαρκώς κομψές εμφανίσεις της. Το τέλειο inspo για υποψήφιες μανούλες και όχι μόνο. Δηλαδή, δεν χρειάζεται να είσαι έξι μηνών έγκυος για να φορέσεις το φανταστικό γκρι ζιβάγκο φόρεμα με σκίσιμο που φόρεσε πριν μερικές μέρες. Ή το λεοπάρ κρουαζέ το οποίο ήταν και σέξι και in style. Σταματάω να πολυλογώ και θα αφήσω το στιλ εγκυμοσύνης της να τα «πει» όλα για εμένα.

Christopher Smith/Invision/AP

Christopher Smith/Invision/AP

H Ashley επέλεξε ένα animal print πουκάμισο και pencil μαύρη φούστα για την εμφάνισή της στο launch event της Target. Απόδειξη ότι μια έγκυος δεν χρειάζεται να φοράει συνέχεια φαρδιά ρούχα για να θεωρείται καλοντυμένη.

 

Κλασικό και διαχρονικό το ζιβάγκο φόρεμα της Ashley Graham.

 

Το λεοπάρ κρουαζέ φόρεμά της η Ashley συνδύασε με πράσινα πέδιλα.

 

To τιρκουάζ button down φόρεμα είχε μια ρετρό αισθητική που πολύ μας αρέσει.

 

Προσκυνάμε τη γυναίκα που φόρεσε ένα κατακόκκινο λατέξ φόρεμα. Ό,τι καλύτερο έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

 

Το μάξι φαρδύ φόρεμα της Ashley είναι τέλειο για casual αλλά και πιο επίσημες περιστάσεις (με το κατάλληλο styling φυσικά).

 

Για να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, η Ashley Graham φόρεσε ένα απλό tank dress σε έντονη φιστικί απόχρωση. Me likey.

 

To κομψό glamorous φόρεμα του μοντέλου είναι από τα αγαπημένα μας. Η διαφάνεια αλλά και το στρίφωμα με τα φτερά ήταν η τέλεια πινελιά που έδωσε έξτρα πόντους στιλ στο σύνολό της.

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP