CELEBRITY STYLE

Το glam, γιορτινό φόρεμα της Jennifer Aniston μπορείς να το βρεις με λιγότερα από 80 ευρώ

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Δεν μπορεί να μην έχεις καταλάβει την αδυναμία της Jennifer Aniston στο μαύρο χρώμα. Τουλάχιστον όσον αφορά στα red carpet looks, το μαύρο μοιάζει μονόδρομος και όσο κι αν έχεις κουραστεί να την βλέπεις εκείνη στηρίζει την επιλογή της με κάθε τρόπο. Πρόσφατα, λοιπόν, έκανε μία επίσημη εμφάνιση, προφανώς φορώντας μαύρο, αλλά αυτή τη φορά ελαφρώς ανανεωμένο και άκρως γιορτινό.

Η γλυκιά ηθοποιός διάλεξε ένα sequin, mini φόρεμα σε μαύρο χρώμα, το οποίο συνδύασε με μαύρα, strappy heels όπως πάντα κι ένα μαύρο clutch. Χωρίς πολλά κοσμήματα και με natural makeup ολοκλήρωσε το outfit, ενώ τα μαλλιά της για ακόμα μία φορά τα είχε αφήσει ελεύθερα με μία ελαφριά κίνηση που αναδείκνυε τις ξανθές, φωτεινές της ανταύγειες.

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Πολύ ωραία η Jennifer Aniston με αυτό το φόρεμα, το οποίο διάλεξε για την πρεμιέρα της νέας ταινίας της,”Dumplin”, στο Los Angeles. Ωστόσο, εσύ θα μπορούσες να φορέσεις ένα τέτοιο φόρεμα στην πρεμιέρα του 2019, στην οποία θα πρωταγωνιστείς και πρέπει να είσαι λαμπερή. Εξάλλου να δεν βάλεις στο ρεβεγιόν παγιέτες πότε θα το κάνεις;

Mini sequin φόρεμα, BSB – 79,90€

 

Κεντρική φωτογραφία: Richard Shotwell/Invision/AP