ANGELINA JOLIE

Η Angeline Jolie επιστρέφει με μία οσκαρική εμφάνιση

Πάει λίγος καιρός που η Angelina Jolie έχει ξεκινήσει και πάλι τις λαμπερές τις εμφανίσεις, αφού βρίσκεται στη διαδικασία προώθησης της νέας ταινίας της, ''First They Killed My Father''. Κι ενώ λίγες μέρες πριν την είδες με λευκό μεταξωτό σύνολο και natural look, τώρα ήρθε η ώρα να τη θαυμάσεις σε μία πριγκιπική εμφάνιση στην Νέα Υόρκη.

Η Angelina επέλεξε μία haute couture, strapless δημιουργία του οίκου Dior σε ένα μουντό αλλά ρομαντικό γκρι-μωβ που άφηνε ακάλυπτη την γεμάτη τατουάζ πλάτη της. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε πολύ καιρό να θαυμάσουμε την όμορφη ηθοποιό με μία τόσο εντυπωσιακή εμφάνιση και μας άρεσε πολύ.

 Photo by Andy Kropa/Invision/AP

Προφανώς, η Angelina Jolie δεν χρειάζεται την υψηλή ραπτική για να προκαλέσει το ενδιαφέρον, αφού και με ένα απλό bun ή χωρίς ίχνος μακιγιάζ τα καταφέρνει εξίσου καλά.

Photo by Andy Kropa/Invision/AP

Δεν θέλω όμως να αφήσω ασχολίαστο και το επίσης εξαιρετικό beauty look με τα τονισμένα χείλη, το καθαρό πρόσωπο και τα μισά μαλλιά να είναι πιασμένα πάνω για  αναδεικνύουν τα καλοσχηματισμένα χαρακτηριστικά της, που ολοκλήρωσαν την εμφάνισή της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

 

Κεντρική φωτογραφία: Andy Kropa/Invision/AP