BEYONCE

Οι top 10 celebrity fashion στιγμές του 2018 που αξίζει να θυμηθείς

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Μία ακόμα ανασκόπηση για το 2018, ευχάριστη και γεμάτη μόδα και διάσημες κυρίες θα διαβάσεις αμέσως τώρα. Στιγμές από όλο το 2018 που αφορούν στη μόδα και στις οποίες πρωταγωνιστούν celebrities έχουν παραταχθεί με (σχεδόν) τυχαία σειρά για να σου μείνει μία καλή γεύση, μπαίνοντας το 2019. Η αλήθεια είναι ότι το ΄18 είχε αρκετό ενδιαφέρον και δεν ήταν μόνο επιφανειακό. Ωστόσο, δεν θα σε κουράσω, απλά θα σου θυμίσω μερικά αγαπημένα, διάσημα fashion στιγμιότυπα, ξεκινώντας αμέσως τώρα.

Meghan Markle

Jane Barlow/pool photo via AP

Jane Barlow/pool photo via AP

Πόσα ακόμα να σου πω και πόσα να διαβάσεις για την Meghan Markle νυφούλα. Δεν μπορεί να λείπει όμως από τη λίστα με τις καλύτερες fashion στιγμές της χρονιάς το custom made Givenchy νυφικό της που εκτόξευσε τις μετοχές του γαλλικού οίκου μόδας και της Clare Waight Keller επίσης.

Blake Lively

Ήταν η χρονιά των tuxedos φέτος για την όμορφη Blake Lively, η οποία τα τίμησε σε πολλές από τις πρεμιέρες της ταινίας της  A Simple Favor, αλλά το neon-green Versace outfit ήταν σαφώς το πιο εντυπωσιακό.

Emma Thompson

Jonathan Brady/PA via AP

Jonathan Brady/PA via AP

Η Emma Thompson αγνοεί το πρωτόκολλο και σπάει τους ενδυματολογικούς κανόνες του βρετανικού παλατιού, φορώντας ένα ζευγάρι λευκά Sneakers σε επίσημη πρόσκλησή της στο παλάτι του Buckingham.

Beyoncé

Το tour της Beyoncé φέτος αλλά και οι εμφανίσεις της στο Coachella, εκτός από μουσικά υπερθεάματα, ήταν και μία μιρκή πασαρέλα με τα custom made κοστούμια της να συζητιούνται κάθε φορά. Ενδεικτικά, αφήνω εδώ την υπέροχη της Custom Balmain δημιουργία που φόρεσε σε ένα από τα live της στο Coachella.

Gigi Hadid

Η Gigi Haidid εμφανίζεται στο Business of Fashion 500 Gala με μία πορτοκαλί δημιουργία Brandon Maxwell και αντί για ένα glam clutch, κρατά μία διάφανη θήκη σαμπάνιας, με ένα γεμάτο μπουκάλι μέσα να είναι το μόνο περιεχόμενο.

Serena Williams

Η Serena Williams φορά μία Off-White fishnet tutu σχεδιασμένη από τον Virgil Abloh στο US Open και μένει στην fashion ιστορία του 2018.

Lena Waithe

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Το φετινό Met Gala ήταν αρκετά εντυπωσιακό, αλλά γι’ αυτή τη λίστα κρατάμε την εμφάνιση της Lena Waithe με την rainbow κάπα, σχεδιασμένη από τον Wes Gordon. Δεδομένου του θέματος της χρονιάς -Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination- ήταν μία σαφώς τολμηρή επιλογή για το συγκεκριμένο κόκκινο χαλί.

Lady Gaga

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

«Α -fashion- Star is Born» το 2018 και φυσικά αναφέρομαι στην Lady Gaga, η οποία μας έδειξε έναν άλλο εαυτό και στιλιστικά που μας αρέσει πολύ. Αυτό το φόρεμα είναι δημιουργία του οίκου Alexander McQueen και το φόρεσε στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας στη Μ. Βρετανία.

Rihanna

AP Photo/Diane Bondareff

AP Photo/Diane Bondareff

Η Rihanna έκανε για ακόμα μία φορά αίσθηση με το Savage X Fenty NYFW Show που ήταν μία πολύ δυνατή στιγμή στη μόδα και ταυτόχρονα μία ωδή στην διαφορετικότητα.

Priyanka Chopra

AP Photo/Altaf Qadri

AP Photo/Altaf Qadri

Η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas έχουν σίγουρα μία θέση σε κάθε λίστα του 2018. Ο γάμος τους ήταν πραγματικά ένα τρικούβερτο γλέντι, με τη νύφη να αλλάζει αμέτρητα φορέματα και νυφικά, αφού οι τελετές ήταν δύο και μαζί με την καθεμία τα pre και after wedding parties.

 

Κεντρική φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP