AMAL ALAMUDDIN CLOONEY

Η Amal Clooney απογειώνει το office look με εμφάνισή της στην Νέα Υόρκη

shutterstock

Από τη μέρα που την είδαμε στο πλευρό του George Clooney, καταλάβαμε ότι η Amal Clooney έχει κλασικό γούστο, ίσως λόγω επαγγέλματος, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι κομψή. Χωρίς ποτέ να είναι υπερβολική και με ιδιαίτερη αδυναμία στα classy outfits, η όμορφη Amal, ακόμα και σήμερα αποδεικνύει ότι η προσωπικότητα εκφράζεται κατά κάποιο τρόπο μέσα από τον τρόπο που ντύνεται κανείς.

Η πρόσφατη εμφάνισή της στην Νέα Υόρκη θα σου υπενθυμίσει ότι το office look που αγαπά η Amal δεν χρειάζεται να είναι καθόλου βαρετό. Μπορεί πολύ εύκολα, με ένα twist, να γίνει στιλάτο και να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Συνδυασμός μαύρου-μπεζ. Ενώ έχεις συνηθίσει στην κλασική αξία του ασπρόμαυρου outfit, μία τέτοια εκδοχή δεν είναι καθόλου κακή. Αντίθετα, είναι ένας τρόπος να ανανεώσεις το αυστηρό σου look και το outfit της Amal θα σου δώσει τις σωστές κατευθύνσεις για την ποσότητα της μίας και της άλλης απόχρωσης αλλά και της ισορροπίας μεταξύ τους.

A post shared by @mr_mrs_clooney on

H 40χρονη δικηγόρος, φόρεσε ένα κοντό μαύρο φόρεμα σε ίσια γραμμή με μπεζ καστόρινες γόβες, ενώ τη διαφορά έκανε η προσθήκη της μαύρης δερμάτινης καμπαρντίνας Alexander Wang με μπεζ λεπτομέρειες.