ALICIA VIKANDER

Η Alicia Vikander ξέρει πώς να κάνεις ένα total black outfit να ξεχωρίσει

AP IMAGES

Η Alicia Vikander δεν είναι σίγουρα από εκείνες που κάνουν πολύ θόρυβο και προκαλούν με τις εμφανίσεις τους, αλλά έχει πάντα έναν δικό της τρόπο να είναι κομψή και πάντα προσαρμοσμένη στις εκάστοτε περιστάσεις. Αυτό της το χαρακτηριστικό την κάνει να είναι πάντα στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες, ενώ και στο street style της έχει τον τρόπο της να μην περνά απαρατήρητη.

Σε ένα γενικότερο minimal πλαίσιο, η Alicia Vikander φαίνεται να βγάζει αβίαστα έναν classy χαρακτήρα, όπως ακριβώς έκανε και με το πρόσφατο street look της στο Beverly Hills. Η 29χρονη ηθοποιός σε μία βόλτα με φίλη της για φαγητό, φόρεσε ένα skinny τζιν παντελόνι σε μαύρο χρώμα και ένα πουλόβερ, επίσης μαύρο, με ιδιαίτερα μανίκια. Η Alicia φόρεσε τα κατάλληλα παπούτσια και κράτησε τη σωστή τσάντα και αναθεώρησε το casual total black street look της.

 

Τα nude παπούτσια με το πολύ χαμηλό τακούνι και το μικροσκοπικό τσαντάκι σε μία επίσης nude απόχρωση με μαύρες και ασημένιες λεπτομέρειες ήταν αυτά που έδωσαν στιλ στο outfit και γι’ αυτό αξίζει την προσοχή σου. Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της, η Alicia Vikander μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα chic & simple updo με δύο tiny braids στα πλαϊνά.

 

Οι σωστοί συνδυασμοί και τα κατάλληλα αξεσουάρ είναι ικανά να «ζωντανέψουν» ακόμα και το πιο αδιάφορο φαινομενικά outfit και η Alicia Vikander το ξέρει καλά.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Alvaro Barrientos