CELEBRITY STYLE

Η Alexa Chung με το κατάλληλο outfit για τον Αύγουστο στην πόλη

Αν έχεις ξεμείνει στην πόλη μέσα στο κατακαλόκαιρο, πρέπει να βρεις τρόπους να το διασκεδάσεις. Cocktails, βόλτες στην άδεια Αθήνα και ανάλαφρο ντύσιμο και στο γραφείο. Φυσικά δεν εννοώ να πας με το καφτάνι σου, σίγουρα όμως αν δουλεύεις ακόμα, δεν είναι κακό να έχεις ένα πιο cool στιλ και σε αυτό θα σου δώσει έμπνευση το πρόσφατο outfit της Alexa Chung.

Η όμορφη Alexa είναι γνωστή για το hipster, girly στιλ της. Έχει την ικανότητα να προσαρμόζει τις τάσεις με βάση την δική της αισθητική για το ντύσιμο και αυτό έκανε και στο outfit που ανέβασε πρόσφατα στο Instagram. Συνδύασε μία μαύρη, embroidered, mini φούστα και ένα γαλάζιο ριγέ πουκάμισο, ολοκληρώνοντας το σύνολο με μία ψάθινη τσάντα. Έτσι, σε ένα look είχε και κομψές πινελιές από τη φούστα αλλά και καλοκαιρινές από το πουκάμισο και την τσάντα.

A post shared by Alexa (@alexachung) on

 

Όσο για τα μαλλιά της, η Alexa Chung επέλεξε ένα messy πιάσιμο, το οποίο πιθανότατα έχεις ήδη υιοθετήσει κι εσύ αυτές τις μέρες. Το πουλοβεράκι στην πλάτη που βλέπεις, μάλλον δεν είναι καλή ιδέα για τις εμφανίσεις σου στην πόλη αλλά ίσως είναι χρήσιμο tip για τις διακοπές σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: Jonathan Short/Invision/AP