CELEBRITY STYLE

3 χτενίσματα που θα σε πάνε από την προπόνηση στον καφέ

Κι’ όμως δεν είναι backstage από φωτογράφιση περιοδικού μόδας. Η (model-like) πρωταθλήτρια στίβου και μέλος της WIND Running Team Aνaστασία Καρακατσάνη, δείχνει ότι το 'χει εντός και εκτός γηπέδων. Πειραματίζεται με το look της και μοιράζεται tips για να έχεις πάντα good hair days.

«Κάποιες μέρες ζηλεύουμε το κοντό μαλλί και το καθημερινό πρόβλημα του τύπου ”πώς να φτιάξω σήμερα τα μαλλιά μου;” Όταν ασχολούμαστε και με τη γυμναστική, τον αθλητισμό ή τον πρωταθλητισμό (εντάξει, έστω με το αθλητικό look όταν βγαίνουμε για καφέ), οι επιλογές είναι λιγότερες. Πάλι μία απλή κοτσίδα; Αυτό σκέφτηκα ένα πρωινό που ετοιμαζόμουν για προπόνηση και αμέσως ζήτησα τη συμβουλή του κομμωτή μου, τονίζοντας του ότι χρειάζομαι εναλλακτικές λύσεις, εύκολες, γρήγορες και φυσικά όμορφες και πρακτικές. Γιατί πέρα από αθλήτριες είμαστε και γυναίκες και η εξωτερική μας εμφάνιση δεν παύει να μας απασχολεί.»

Σας παρουσιάζω λοιπόν 3 εύκολα χτενίσματα που γίνονται γρήγορα και δεν χρειάζεται να παιδεύεσαι με πλεξούδες που είναι και δύσκολες ως προς την εκτέλεση. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μικρά λαστιχάκια, χτένα και ίσως λίγη λακ.

1η πρόταση

 

2η πρόταση

 

3η πρόταση

 

Φυσικά και υπάρχουν βιντεάκια που θα σε διευκολύνουν ακόμα περισσότερο. Αρκεί να μπεις στο προφίλ μου στο Instagram.

Από το 2011, η WIND Running Team παρακινεί μικρούς και μεγάλους, αρχάριους και έμπειρους, να αλλάξουν τη ζωή τους μέσα από το τρέξιμο. Σήμερα η ομάδα απαρτίζεται από ένα ετερόκλητο, χαρούμενο πλήθος από αθλητές και αθλούμενους, πρωταθλητές και celebrities, κορίτσια και αγόρια της διπλανής πόρτας, που Δείχνουν το Δρόμο, τρέχοντας για καλό σκοπό. Είναι πολλοί και καθημερινά γίνονται περισσότεροι, γιατί μέσα σε λιγότερο από 10 χρόνια η WIND κατάφερε να κάνει το τρέξιμο την πιο χρήσιμη συνήθεια.

Διάβασε τις ιστορίες των μελών της WIND Running Team, πάρε έμπνευση και δείξε ότι το ‘χεις.

 

Ευχαριστώ θερμά το κομμωτήριο Θ salon by Thodoris Gionis στην Γλυφάδα για τη φιλοξενία και τις υπέροχες προτάσεις.