STYLE

6 μενταγιόν που θα απογειώσουν τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Όσον αφορά στο στιλ μας, είναι πολλά πράγματα που πρέπει να έχουμε κατά νου. Σίγουρα, ένα απ' αυτά, είναι το να συνθέσουμε ένα όμορφο σύνολο. Ένα το οποίο θα μας εκφράζει και που θα μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφες και δυναμικές, κάθε φορά. Υπάρχουν πολλά πράγματα, λοιπόν, που πρέπει να προσέχουμε όταν ντυνόμαστε. Ένα από αυτά; Το κόσμημα.

Ένα κόσμημα παίζει σημαντικό ρόλο στις εμφανίσεις μου, γιατί ξέρω ότι είναι αυτός ο λόγος που θα τις κάνει να διαφέρουν. Ακόμα κι αν έχεις επιλέξει το πιο απλό σύνολο, ένα statement κολιέ -μικρό ή μεγάλο-, θα κάνει το look σου ξεχωριστό.

Έχουν την ιδιότητα αυτή τα κοσμήματα, ειδικά τα χειροποίητα, και για όλες εμάς τις fashion lovers που ψάχνουμε πάντα ένα τρόπο να διαφέρουμε από το πλήθος, η προσοχή στις λεπτομέρειες είναι το μυστικό για να το καταφέρουμε.

Την ίδια φιλοσοφία έχει και το brand κοσμημάτων G&P Handmade Jewellery. Το σχεδιαστικό δίδυμο των George Prokopidis και Rene Gerontidou, εξειδικεύεται στη δημιουργία 3D χειροποίητων κοσμημάτων των οποίων η κατασκευή επικεντρώνεται στην τεχνική, χρησιμοποιώντας μέταλλα υψηλής ποιότητας και ημιπολύτιμους λίθους. Η κομψή και ταυτόχρονα minimal αισθητική είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα των δημιουργιών του brand.

Για άλλη μια χρονιά, λοιπόν, οι τάσεις της μόδας, μας υπενθυμίζουν τη σημαντικότητα που έχει ένα κόσμημα στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Παρ’ όλα αυτά, ένα κόσμημα που μας «λέει» κάτι, που έχει μια ιστορία πίσω του και που, με κάποιο τρόπο, μας αγγίζει συναισθηματικά, ξεπερνάει τα όρια του τι «είναι της μόδας» και αποκτά μεγαλύτερη ισχύ. Τα κοσμήματα G&P Handmade Jewellery βασίζουν τις δημιουργίες τους σε αυτά στα στοιχεία και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας τους. Επιλέξαμε τα αγαπημένα μας μενταγιόν/κρεμαστά τα οποία είμαστε σίγουρες ότι θα λατρέψεις κι εσύ.

Gold Pineapple & Strawberry

Βρες το εδώ

Είναι σημαντικό οι εμφανίσεις σου, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, να έχουν μια παιχνιδιάρικη διάθεση. Ένα κρεμαστό με 3D σχέδια φρούτων είναι ένας καλός τρόπος να το κάνεις αυτό. Συνδύασε το με ένα φλοράλ μάξι φόρεμα και θα έχεις το τέλειο καλοκαιρινό σύνολο.

Gold Heart & Gold Cross

Βρες το εδώ

Σκέψου πόσο ωραίο θα δείχνει ένα τέτοιο μενταγιόν, πάνω στο ηλιοκαμένο δέρμα σου το καλοκαίρι. Ένα μενταγιόν με layers θα ταίριαζε με ένα στράπλες ή ένα off the shoulder τοπ για να το αναδείξεις.

Χρυσές ανοξείδωτες αλυσίδες Λαιμού

Βρες τες εδώ

Ένα statement κολιέ σαν αυτό, φοριέται όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά όλες τις σεζόν. Είναι ένα κόσμημα τα οποίο θα κάνει ακόμα και το πιο απλό σου σύνολο, ενδιαφέρον. Θα το φορέσεις είτε με ένα t-shirt και τζιν παντελόνι, είτε με ένα πιο σέξι βραδινό φόρεμα.

Gold Taurus & Black Star

Βρες το εδώ

 

Για όλες τις Ταυρίνες εκεί έξω, αλλά και για όλες τις γυναίκες που δε φοβούνται τις edgy εμφανίσεις, ένα ιδιαίτερο μενταγιόν σαν αυτό είναι το τέλειο αξεσουάρ. Ένα τοπ με βαθύ ντεκολτέ και μια μίνι φούστα είναι ο κατάλληλος τρόπος για να κάνεις το κόσμημα αυτό, πρωταγωνιστή του look σου.

Silver Wave & Silver Infinity

Βρες το εδώ

 

Oι καθημερινές σου εμφανίσεις δε θα είναι ποτέ ξανά βαρετές, με ένα layered μενταγιόν σαν αυτό. Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, είτε φοράς τζιν παντελόνι, είτε το αγαπημένο σου summer dress.

Silver Heart & Silver Double Spear

Βρες το εδώ

 

Απογείωσε τις boho chic εμφανίσεις σου με ένα κρεμαστό σαν αυτό. Τα απογευματινά σου looks, είτε αποτελούνται από prairie φορέματα, είτε από από μια λεοπάρ φούστα και crop top, θα μεταμορφωθούν.

Ακολούθησε τo brand G&P Handmade Jewellery στο Instagram.

Κεντρική φωτογραφία: www.instagram.com/gpjewellerydesigners/