STYLE

5 παντελόνια που θα αναβαθμίσουν τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

ImaxTree

Ήρθε η στιγμή να μιλήσουμε για τα essentials του καλοκαιριού. Αναμφίβολα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας είναι ένα παντελόνι. Τα παντελόνια όμως είναι κάπως «παρεξηγημένα» το καλοκαίρι. Λόγω της ζέστης, η εύκολη λύση είναι να φορέσουμε ένα αέρινο φορεματάκι ή ένα σορτς το οποίο αφήνει τα πόδια μας ελεύθερα, άρα μας κρατάει πιο δροσερές το καλοκαίρι.  Και ενώ αυτή η σκέψη είναι, κάπως δικαιολογημένα, η πρώτη που μας έρχεται στο μυαλό, η πραγματικότητα διαφέρει.

Ένα παντελόνι αποτελεί και αυτό από τα must ρούχα των καλοκαιρινών μας εμφανίσεων, αρκεί να βρούμε το κατάλληλο. Το κατάλληλα σχέδιο, στο κατάλληλο ύφασμα. Βρίσκοντας παντελόνια που είναι έξυπνα επιλεγμένα με βάση την εποχή που διανύουμε, μπορούμε να δούμε ότι τελικά υπάρχει χώρος στην ντουλάπα μας για ένα τέτοιο ρούχο, φέτος το καλοκαίρι.

Τα καλά νέα είναι τα εξής: υπάρχουν αυτά τα stylish και καλοκαιρινά παντελόνια τα οποία μπορείς να συμπεριλάβεις στις εμφανίσεις σου. Σου βρήκαμε ποια είναι αυτά, λοιπόν, και στα παρουσιάζουμε παρακάτω.

Λινό παντελόνι

ImaxTree

ImaxTree

Ένα λινό παντελόνι είναι must για το καλοκαίρι. Ένα ύφασμα σαν το λινό που είναι από φυσικές ίνες, «αναπνέει» καλύτερα, άρα θα είναι και πιο δροσερό όταν το φοράς. Ένα σε μια bold ή ουδέτερη απόχρωση είναι η τέλεια επιλογή που θα σου προσφέρει εντυπωσιακά, casual looks.

Κάπρι παντελόνι

ImaxTree

ImaxTree

Ένα κάπρι παντελόνι είναι διαχρονική αξία. Υπάρχει στις ντουλάπες των περισσότερων γυναικών, γιατί απλά θεωρείται κλασικό. Είναι ρούχο «λευκός καμβάς» που σημαίνει ότι συνδυάζεται εύκολα. Είτε επιλέξεις ένα σε έντονη απόχρωση, είτε κάποιο ενδιαφέρον print μην ξεχάσεις να το συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου gladiator σανδάλια τα οποία ταιριάζουν φανταστικά με το παντελόνι αυτό, λόγω του πιο κοντού μήκους του.

Ψηλόμεση παντελόνα

ImaxTree

ImaxTree

Μια φαρδιά παντελόνα που ξεκινάει από το σημείο της μέσης είναι το τέλειο καλοκαιρινό ρούχο. Οι oversized γραμμές είναι πιο άνετες, ενώ η φαρδιά σιλουέτα τους προσφέρουν περισσότερη δροσιά. Ο συνδυασμός παντελόνα με τοπ είναι από τις αγαπημένες μας επιλογές για το καλοκαίρι.

Μακριά βερμούδα

ImaxTree

ImaxTree

Φέτος το καλοκαίρι, αντικατάστησε το σορτς με μια μακριά βερμούδα. Μια μακριά βερμούδα είναι η πιο «καλή» εναλλακτική ενός σορτς, προσφέροντας ένα πιο κομψό αποτέλεσμα και φυσικά περισσότερη άνεση. Μπορείς να τη φορέσεις ακόμα και με ένα λινό σακάκι για τις κρύες βραδιές του καλοκαιριού.

Λευκή παντελόνα

ImaxTree

ImaxTree

Η αιώνια γοητεία ενός λευκού παντελονιού το καλοκαίρι, δε συγκρίνεται με τίποτα. Μια λευκή παντελόνα αποτελεί από τα must για τη σεζόν, πρώτον γιατί συνδυάζεται εύκολα με άλλα ρούχα και δεύτερον γιατί το χρώμα αυτό το έχουμε συνδέσει απόλυτα με το καλοκαίρι. Εμείς λατρεύουμε τα ασπρόμαυρα combos και αυτό το γυναικείο παντελόνι είναι το τέλειο μέσο για να δημιουργήσεις τους πιο κομψούς συνδυασμούς.

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree