STREET STYLE

Street Style Edition: Οι αγαπημένες μας εμφανίσεις από την Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο

O λεγόμενος «Μήνας της Μόδας» για τους διεθνείς editors, influencers, μοντέλα και γενικά για τους ανθρώπους του χώρου δεν είναι τόσο απολαυστικός, όσο για εμάς. Εμείς, από την άνεση την καναπέ μας μπορούμε να παρακολουθούμε όλα τα δρώμενα με την ησυχία μας, κρίνοντας εκ τους ασφαλούς τις νέες F/W'19 συλλογές.

Για τους ανθρώπους αυτούς όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η περίοδος αυτή είναι σαν να τρέχουν σε μαραθώνιο. Ταξιδεύουν από χώρα σε χώρα, πηγαίνουν σε back-to-back επιδείξεις μόδας, όλα αυτά ενώ καταγράφουν παράλληλα τις εντυπώσεις και απόψεις τους.

Ναι, σίγουρα η δουλειά τους είναι αρκετά ελκυστική, είναι όμως και κουραστική. Πώς καταφέρνουν λοιπόν, να είναι οι εμφανίσεις τους αψεγάδιαστες, δεν το καταλαβαίνουμε. Μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν πρόκειται τελικά για σούπερ ήρωες ή για θνητούς.

Και πάλι όμως, για εμάς, είναι τόσο απολαυστικές αυτές οι εμφανίσεις. Όσο χρόνο κι αν αφιερώνουν για ένα σύνολό τους, πολύ ή λίγο, εμείς εμπνεόμαστε. Και αυτό είναι το θαυμάσιο με τη street style μόδα. Παίζει κι αυτή σημαντικό ρόλο στον χώρο (καθώς προκύπτουν και τάσεις μέσα από αυτά τα looks) και κυρίως μας προσφέρει ιδέες για τις δικές μας εμφανίσεις.

Κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Λονδίνο, εμπνευστήκαμε αρκετά από τα σύνολα των γυναικών που βρέθηκαν στην γνωστή ευρωπαϊκή πόλη. Το μυστικό σε αυτά τα looks; Η προσοχή στις λεπτομέρειες. Κάθε ρούχο, κάθε αξεσουάρ είναι με προσοχή επιλεγμένο, με αποτέλεσμα; Εκπληκτικές εμφανίσεις.

Οι αγαπημένες μας

View this post on Instagram

@emilisindlev before @erdem

A post shared by Claire Guillon (@cgstreetstyle) on

 

 

View this post on Instagram

: @thestreetvibe LFW FW19

A post shared by StreeTrends (@streetrends) on

View this post on Instagram

@annarvitiello before @roland_mouret

A post shared by Claire Guillon (@cgstreetstyle) on

 

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/londonfashionweek/