CELEBRITY STYLE

Rosie Huntington-Whiteley: 20 looks της που είναι ωδή στον μινιμαλισμό (και το απόλυτο χάζι)

Invision/AP Evan Agostini

Κοίτα, ας είμαστε ρεαλίστριες. Δεν υπάρχουν και πολλά που μπορείς να κάνεις αυτές τις μέρες. Είμαστε σε «κατ’ οίκον περιορισμό», όποτε το να βάλουμε τα «καλά» μας και να βγούμε απερίσκεπτες έξω, δεν είναι κάτι που θα κάνουμε. Όπως και να ‘χει, τη δεδομένη στιγμή, οι δραστηριότητές μας εκτός σπιτιού, είναι οι απολύτως απαραίτητες.

Όσο είμαστε μέσα, λοιπόν, μπορούμε να «εξασκήσουμε» το μάτι μας, αντλώντας έμπνευση από το στιλ καλοντυμένων γυναικών. Από τις αγαπημένες μας; Η Rosie Huntington-Whiteley.

 

To στιλ της Rosie Huntington-Whiteley

Το στιλ του γνωστού μοντέλου, είναι από τα αγαπημένα μας. Η Rosie Huntington-Whiteley εκπέμπει αβίαστη κομψότητα, ενώ τα outfits της είναι πάντα στην εντέλεια. Το στιλ της έχει αντίκτυπο και το καταφέρνει ακόμα και με τα πιο μίνιμαλ σύνολα. Και ενώ, τα red carpet σύνολά της έχουν πάντα την αίσθηση του glam, τα καθημερινά της looks είναι πιο «ήπιων» τόνων, χωρίς να σημαίνει ότι περνούν αδιάφορα.

Το μυστικό του στιλ της

Το μυστικό του στιλ της Rosie Huntingtion-Whiteley είναι η διαχρονικότητα. Στοχεύει στον παράγοντα “κομψότητα”, επενδύοντας σε κλασικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Οι εμφανίσεις της είναι επίκαιρες και υιοθετεί μόνο τις τάσεις της μόδας που εκπροσωπούν το στιλ της. Προτιμάει την απλότητα και τη διαχρονικότητα από τις περιστασιακές τάσεις. Επιλέγει πολυτελή brands για τα looks της (βλ. Bottega Veneta, Celine, Saint Laurent κ.ά.), γιατί ξέρει ότι τα σχέδιά τους την εκφράζουν. Το ίδιο και η χρωματική παλέτα των nude, καμηλό, καφέ και λευκού που ταιριάζουν άψογα στην τονικότητα της επιδερμίδας της.

Υπάρχει μια αρμονία στα σύνολά της που προέρχεται από ισορροπημένους συνδυασμούς χρωμάτων. Αν φορέσει ένα έντονο χρώμα ή bold σιλουέτα ρούχου, θα την ισορροπήσει με ένα απλό ρούχο. Με λίγα λόγια, το μυστικό της είναι ένα: φοράει ρούχα που την εκφράζουν απόλυτα.

Παρακάτω, 20 outfits της Rosie Huntington-Whiteley για το απόλυτο χάζι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Street styles 🖤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw) στις