ΧΤΥΠΟΚΑΡΔΙΑ ΣΤΟ ΜΠΕΒΕΡΛΙ ΧΙΛΣ

Οι 10 σκηνές από τα “Χτυποκάρδια του Μπέβερλι Χιλς” που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ

Το "Beverly Hills 90210" επιστρέφει και το ξέρεις. Στο έχουμε πει, σου έχουμε δείξει το πρώτο teaser και λίγο πιο κάτω θα δεις ξανά και το trailer της σειράς με το χαρακτηριστικό σήμα του αυτό που κάποτε σε έκανε να θες να τρέξεις από όπου και να ήσουν και να βρεθείς στο σαλόνι μπροστά στην τηλεόραση και να παρακολουθήσεις τις περιπέτειες της Brenda, του Brandon, της Kelly, της Dona, του Steve, του David, του Dylan, της Andrea.

To reboot θα ονομάζεται “BH 90210” και το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο FOX που θα το προβάλλει αποκαλύπτει στην περιγραφή της σειράς: «Έχοντας τραβήξει διαφορετικούς δρόμους 19 χρόνια μετά το τέλος της σειράς οι Jason, Jennie, Ian, Gabrielle, Brian και Tori συναντιούνται όταν ένας από αυτούς προτείνει να αναβιώσουν τη σειρά “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς”. Αλλά το να το βρεθούν για να κάνουν τη σειρά τελικά εξελίσσεται σε μία πολύ καλύτερη σαπουνόπερα από την ίδια την νέα σειρά. Τι θα γίνει όταν πρώτες αγάπες, παλιά φλερτ, φίλοι και “εχθροί” ξανασυναντηθούν, καθώς αυτό το εμβληματικό καστ -που όλος ο κόσμος παρακολούθησε να μεγαλώνει και να ωριμάζει παρέα- προσπαθεί να πιάσει το νήμα εκεί όπου το άφησε;».

Διάβασε κι αυτό: Το sneak peak της επιστροφής του Μπέβερλι Χιλς σε μεταφέρει απευθείας στην εφηβεία σου

Οι πρωταγωνιστές της σειράς, πλην του Luke Perry που υποδυόταν τον Dylan και έχασε τραγικά τη ζωή του από εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από λίγους μήνες, είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στις οθόνες μας στις 7 Αυγούστου. Η Jennie Garth (Kelly), η Tori Spelling (Dona), ο Jason Priestley (Brandon) η Shannen Doherty (Brenda), ο Ian Ziering (Steve), η Gabrielle Carteris (Andrea) και ο Brian Austin Green (David) είναι έτοιμοι. Εσύ;

 

Μέχρι τότε εμάς μας έχει πιάσει σαφώς διάθεση νοσταλγίας οπότε θα γυρίσουμε τον χρόνο πίσω τότε που παιζόταν το πρώτο αυθεντικό «Χτυποκάρδια στο Μπεβερλι Χιλς» όπως έγινε γνωστή η σειρά στην Ελλάδα. Και από τα 10 χρόνια της προβολής του ξεχωρίσαμε 10 σκηνές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ. Σκηνές που σημάδεψαν τα παιδικά και εφηβικά μυαλά μας και μας έκαναν να λέμε μέχρι σήμερα «Beverly Hills γίναμε» όταν αναφερόμαστε στα ερωτικά μπερδέματα της παρέας μας.

#1: Ο πιλότος

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς έπαιξε στις ΗΠΑ στις 4 Οκτωβρίου του 1990. Μας έβαλε στο μαγικό κόσμο του Beverly Hills μέσα από τα μάτια δύο «ψαριών», της Brenda και του Brandon, δύο δίδυμων αδερφών από τη Μινεσότα που ξαφνικά βρέθηκαν στην ηλιόλουστη και τόσο μα τόσο πλούσια Καλιφόρνια. Η εισαγωγή στη σειρά είναι κάτι που δε θα ξεχάσουμε ποτέ

#2: Η Kelly και η Brenda φοράνε το ίδιο φόρεμα

Είναι ο χορός αποφοίτησης και αυτός είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης όλων των γυναικών που έχουν να πάνε σε μια σημαντική ή και εντελώς αδιάφορη εκδήλωση. Να μην βάλουν ένα outfit που φορά κάποια άλλη. Πόσο μάλλον αν αυτή η άλλη είναι η κολλητή τους ή άσπονδη εχθρός τους ή και τα δύο μαζί όπως συμβαίνει στην περίπτωση της Brenda και της Kelly.

 

 

#3: Η Brenda κάνει σεξ με τον Dylan

Εντάξει, όταν τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» έδειξαν το αυτονοητο, πώς οι ερωτευμένοι έφηβοι σε όλο τον πλανήτη είναι πολύ πιθανό να κάνουν σεξ, μας φάνηκε επανάσταση. Βέβαια, οι δημιουργοί της σειράς δέχθηκαν τόσες πιέσεις που αναγκάστηκαν να βάλουν την Brenda και τον Dylan να χωρίσουν στο πρώτο επεισόδιο της επόμενης σεζόν εξαιτίας ακριβώς του ότι «βιάστηκαν» να προχωρήσουν.

 

Διάβασε επίσης: Luke Perry: Οι 5 αξέχαστες σκηνές του ως Dylan McKay στο ”Beverly Hills 90210”

#4: O Dylan παντρεύεται

Ναι, ο Dylan είχε παντρευτεί κατά τη διάρκεια της σειράς και μάλιστα όχι τη Brenda αλλά όχι και την Kelly. Είχε παντρευτεί την πανέμορφη Antonia η οποία στο ίδιο κιόλας επεισόδιο με το γάμο τους δολοφονείται κιόλας. Δεν το λές και τύχη αυτό.

 

#5: Η Kelly επιτέλους τα φτιάχνει με τον Brandon

Χρειάστηκαν 4 ολόκληρες σεζόν για να καταφέρουν η Kelly και ο Brandon να είναι μαζί και με τη βούλα παρόλο που η ξανθιά πρωταγωνίστρια είχε δει με άλλο μάτι το αγόρι από τη Μινεάπολη της Μινεσότα από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Μιας και τότε είχαν αποφοιτήσει πια από το σχολείο, το ίδιο βράδυ κατέληξαν στο κρεβάτι μαζί και αντίθετα από την περίπτωση του Dylan και της Brenda δεν άνοιξε ρουθούνι.

 

#6: H διαδήλωση για την αποφοίτηση της Donna

Όταν η Donna μεθάει στον χορό αποφοίτησης, κινδυνεύει να αποβληθεί και να μην μπορέσει να πάρει το απολυτήριό της. Οι φίλοι της δεν το αφήνουν να περάσει έτσι και μας διδάσκουν τι σημαίνει αληθινή φιλία διοργανώνοντας ένα συλλαλητήριο για να καταφέρουν τους καθηγητές να αλλάξουν την ποινή. Το κεντρικό τους σύνθημα: “Donna Martin Graduates” έχει μείνει στην ιστορία.

Διάβασε κι αυτό: 12 facts για το ‘Beverly Hills 90210’: H 30χρονη έφηβη και το φινάλε-σκάνδαλο

#7: Ποιον θα διαλέξει η Kelly;

Το «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» ήταν γνωστό για τα ερωτικά του τρίγωνα. Και το πιο γνωστό από όλα ήταν το Brandon – Kelly – Dylan. Στο τέλος της έβδομης σεζόν η Kelly καλείται να διαλέξει οριστικά. Ο Dylan της έχει προτείνει να πάνε ταξίδι σε όλο τον κόσμο, ο Brandon ως το καλό παιδί της σειράς της έχει προτείνει να τον παντρευτεί. Η Kelly σαν άλλη Αναστασία δεν επιλέγει κανέναν από τους δύο. «Επέλεξα εμένα. Ελπίζω να καταλάβετε» τους λέει και τα παλαμάκια συνεχίζονται ακόμα.

 

#8: O μπαμπάς του Dylan πεθαίνει

Στο 21ο επεισόδιο της τρίτης σεζόν συμβαίνει μια σοβαρή τραγωδία στον μετρ του είδους Dylan (ο οποίος ως Luke Perry έμελλε να βυθίσει στο πένθος και όλη την παρέα με τον πρόσφατο θάνατό του στην πραγματική ζωή). Ο πατέρας του ο Jack έχει βγει από τη φυλακή και οι δύο τους μετακομίζουν μαζί σε ένα σκάφος ελπίζοντας να φτιάξουν την ταραγμένη σχέση τους. Καθώς χρωστά χρήματα στη μαφία ο Jack λίγο αργότερα πεθαίνει όταν ανατινάζεται το παγιδευμένο αυτοκίνητό του μπροστά στα μάτια του Dylan. Ωστόσο, αργότερα μαθαίνει ότι ο πατέρας του είχε σκηνοθετήσει το θάνατό του αφού μπήκε σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

 

#9: Ο David παίρνει ναρκωτικά

Όλοι σχεδόν οι ήρωες του Beverly Hills είχαν εθιστεί κάποια περίοδο της τηλεοπτικής ζωής τους σε μία ουσία. Η Kelly στην κοκαΐνη, η Donna στα αναλγητικά, ο Brandon στο Ecstasy και ο David εθίζεται στην crystal meth για να καταφέρει και να σπουδάζει και να συνεχίζει την καριέρα του ως dj. Σύντομα μετά την πρώτη χρήση απολύεται, κλέβει χρήματα και κοντεύει να συλληφθεί και τελικά επιστρέφει πίσω στην φυσιολογική clean cut ζωή του.

 

#10: Η Donna και ο David παντρεύονται

H Donna ήταν αποφασισμένη να μείνει παρθένα μέχρι τον γάμο της αλλά τελικά έκανε σεξ με τον David τη νύχτα της αποφοίτησής τους από το κολλέγιο. Τότε ήταν που επίσης αποφάσισαν να συζήσουν αν και έκτοτε χώρισαν και εκείνη είχε μια σοβαρή σχέση με τον Noah. Ωστόσο, επειδή η πρώτη αγάπη στο σύμπαν του Beverly Hills είναι και η δυνατότερη οι δυο τους παντρεύτηκαν στο φινάλε του show το 2000. Και ζήσαν όλοι καλά κι εμείς καλύτερα. Τουλάχιστον μέχρι τον Αύγουστο οπότε οι ίντριγκες, τα ερωτικά τρίγωνα και όλα τα υπόλοιπα που έκαναν το Beverly Hils αυτό που είναι θα ξαναρχίσουν.