VIRAL

Αυτή η κοπέλα έγινε viral επειδή δεν έχει κόψει τα νύχια της εδώ και τρία χρόνια

Η Simone Taylor, μια 16χρονη μαθήτρια από τη Γερμανία, αποφάσισε να μακρύνει τόσο τα νύχια της, ώστε να μην μπορεί πια να κάνει τα πολύ απλά πράγματα, όπως το να γράψει για την εξεταστική της, αλλά να μπορεί, ας πούμε, να γίνει viral.

Η έφηβη, δεν είχε καν βάψει τα νύχια της, μέχρι που ξεκίνησε να βλέπει βιντεάκια για το πώς να κάνει μανικιούρ μόνη της. Τότε, βλέποντας πως οι περισσότερες nail artists είχαν μακριά νύχια, εμπνεύστηκε και είπε να δει μέχρι πού μπορεί να τα φτάσει. “Ο εθισμός μου ξεκίνησε εκείνη τη μέρα και έκτοτε φοβάμαι πολύ τους νυχοκόπτες. Δεν ήθελα να τα μακρύνω τόσο πολύ, αλλά όσο μεγάλωναν, αυξάνονταν και τα κοπλιμέντα κι έχουν γίνει κομμάτι μου πια”, λέει η 16χρονη.

April 2016 #throwback #pink #flowers #pinkflowers #pinknails #pinknailpolish #pinkpolish #spring #cutenails #beautifulflowers #lauras_kingdom #flowerbouquet #pinkflowerboquet #

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Simone Christin (@simone_christina_) στις

My bare nails for the first time on Instagram! #nails #longnaturalnails #naturallongnails #clearnails #barenails #nakednails #nonailpolish #daggernails ##realnails #natural #girlwithnails #girlwithclaws #longfingernails

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Simone Christina (@simone_christina_) στις

 

Η ίδια υποστηρίζει πως παρά τα κάποια αρνητικά σχόλια που δέχεται, δε θα κόψει ποτέ τα μακριά της νύχια, κάτι που δεν έχει κάνει από τον Αύγουστο του 2014. Σήμερα τα νύχια της έχουν μήκος περίπου 15 εκατοστά.

 

Ναι, αλλά, αν σπάσουν;