ΤΑΤΟΥΑΖ

Βρήκαμε τα πιο ηλίθια τατουάζ

Καλλιτέχνες, αυτή η μάστιγα. Πάνω που λες πόσο cool τύποι είναι και θα θελες να τους κάνεις όλους παρέα, μαθαίνεις γιατί ακριβώς είναι καλλιτέχνες και ποια είναι η τέχνη που κάνουν και το μετανιώνεις.

Κάπως έτσι θα γίνει και με τον Κasper Norland ο οποίος ξεκίνησε πριν από περίπου ένα χρόνο στο instagram, ένα project που λέγεται “Tweettoo”. Αν και ήδη θα έχεις καταλάβει από τον τίτλο περί τίνος πρόκειται, θα στο αναλύσω εκτενώς.

O Kasper λοιπόν αποφάσισε να εξερευνήσει τη δύναμη και τον πιθανό κίνδυνο που κρύβεται πίσω από τον συνδυασμό των celebrity και των social media. Πώς; Με το να κάνει αθάνατα τα tweets που κάποτε ανέβασαν διάσημοι άνθρωποι στο λογαριασμό τους στο twitter, και λίγο μετά αποφάσισαν να τα διαγράψουν. Και πώς θα τα κάνει αθάνατα; Με το να τα κάνει tattoo στο κορμί του.

Πολύ καλά διάβασες.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ο Κasper έχει ήδη πάνω του 10 tweets, ανάμεσα στα οποία ένα σεξιστικό παραλήρημα του Donald Trump (“If Hillary Clinton can’t satisfy her husband what makes her think she can satisfy America?”), μια εξομολόγηση για τον εθισμό του στα ναρκωτικά από τον Justin Bieber (“Everyone seems to be making a fuss over my cannabis situation. It’s not going to stop me doing it”) και μια πολιτική δήλωση από τη Rihanna (“#FreePalestine”).

kasper1 

“O καθένας μπορεί να πει προσβλητικά πράγματα χωρίς να το σκεφτεί και μετά να το μετανιώσει, αλλά όταν το κάνει στο διαδίκτυο θα μείνουν εκεί για πάντα. Σαν ένα τατουάζ. Συνδύασε αυτό με ένα κοινό του ενός εκατομμυρίου ακολούθων και αμέσως μετατρέπεται σε μια κατάσταση που μπορεί πολύ εύκολα να βγει εκτός ελέγχου”, λέει ο καλλιτέχνης.

Έχει ήδη βγει εκτός ελέγχου όμως.

#badgalriri #tweet #tattoo #twitter #tweettoo #celebrity #deletedtweets #art #blækben #ink #freepalestine #rihanna

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης The Tweettoo Project (@tweettoo) στις

#whathappensonthenetstaysonthenet #tweet #tattoo #twitter #tweettoo #celebrity #deletedtweets #art #blækben #ink

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης The Tweettoo Project (@tweettoo) στις

"You do know the song is about my Vagina right? 'Throw down your umbilical noose so i can climb right back,' umm" #CourtneyLove #LanaDelRey #Nirvana #HeartshapedBox

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης The Tweettoo Project (@tweettoo) στις