NETFLIX

5 ωραίες ταινίες και μία σειρά που έρχονται στο Netflix τον Φεβρουάριο

Νέος μήνας, κάτι έρχεται και κάτι φεύγει, όπως σε όλα έτσι και στον πλανήτη Netflix. Η λίστα γεμίζει με πολλές νέες ταινίες και αρκετές σειρές, για τον επόμενο μαραθώνιο πάνω στον καναπέ σου. Ενδείκνυνται για χάζεμα, προβληματισμό, γέλιο, κλάμα και φόβο.

Για Ένα Αγόρι

Κλασική ταινία ενηλικίωσης με τον Hugh Grant στον ρόλο ενός Λονδρέζου αργόσχολου γοητευτικού άντρα, ο οποίος παριστάνει τον χωρισμένο με παιδί για να προσεγγίζει με μεγαλύτερη ευκολία ανύπαντρες μητέρες. Ώσπου γνωρίζει τον 12χρονο Marcus, γιο μιας χίπισσας με μανιοκατάθλιψη που τον βλέπει σαν μπαμπά του. Αν και δεν ήταν, τη θυμάσαι σαν την πρώτη ταινία του, μικρού ακόμα, Nicholas Hoult.

Cabin Fever

Ενισχυμένη η γκάμα των horror γι’ αυτό τον μήνα. “Hostel”, “Shaun of the Dead” και (*ήχος ταμπούρλου) «Το Καταφύγιο του Τρόμου), γιατί μια φορά δεν είναι αρκετή. Μια παρέα φίλων πάει εκδρομή- κλασικά- στο πιο απομονωμένο μέρος του κόσμου- γιατί πού αλλού πάει εκδρομή μια παρέα φίλων- και κολλάει έναν επικίνδυνο ιό από έναν άγνωστο που ‘χει σακατευτεί από το μικρόβιο.

Τραγούδα!

Αξιαγάπητα animation ζωάκια με διάθεση για μιούζικαλ για χάρη του Buster Moon, ενός γλυκύτατου κοάλα ιμπρεσάριου που παλεύει να κρατήσει εν ζωή το θέατρό του, οπότε διοργανώνει διαγωνισμό τραγουδιού. Στις φωνές των πρωταγωνιστών, οι Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, κ.ά.

O Μεγάλος Lebowski

Ε τώρα τι να πεις για αυτόν εδώ τον τύπο; τον άνεργο χίπη ίνδαλμα, τον ορισμό του καλτ επί της γης, τη θρυλική ενσάρκωση του “The Dude” που σε κάνει καλύτερο άνθρωπο χωρίς να το καταλαβαίνει κανείς σας- ούτε εκείνος, ούτε εσύ. Μια ταινία μύθος χάρη στην ερμηνεία του “just take it easy man” Jeff Bridges και των εξίσου λούμπεν φίλων του.

Μικρές Κυρίες

Εν αναμονή του 2ου κατά σειρά ριμέικ των «Μικρών Κυριών» κάπου στα τέλη του 2019- με Timothee Chalamet, Saoirse Ronan, Emma Watson και Meryl Streep, το Netflix φέρνει στις οθόνες μας την πρώτη «επανάληψη», μετά από εκείνο το πολύ κλασικό του 1949, με νεαρότατες Wynona Ryder, Kirsten Dunst και Claire Danes στους ρόλους των αδελφών March, Suzan Sarandon ως μάνα March και τον Christian Bale πριν ακόμα το «ρίξει» στη βαριά υποκριτική. 

The Umbrella Academy

Θα την ακούσεις που θα την ακούσεις κάπου μέσα τις επόμενες εβδομάδες, χαρά μας να τη μάθεις από μας. Πρόκειται για τη νέα, υπερηρωική σειρά του Netflix. Η ιστορία ξεκινά το «βρώμικο» 1989, όταν 43 τυχαίες γυναίκες σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη γεννούν μωρά με ικανότητες superhero. Ένας εξωγήινος, μεταμφιεσμένος στον διάσημο επιχειρηματία  ο Sir Reginald Hargreeves υιοθετεί τα 7 παιδιά που καταφέρνουν να επιβιώσουν και τα βάζει κάτω από την «ομπρέλα« του. Χρόνια μετά, ο Sir Reginald δολοφονείται και τα μεγάλα πλέον παιδιά της “Umbrella Academy” επανενώνονται για να βρουν τον φταίχτη. Οι λάτρεις των κόμικς ξέρουν ήδη. Στο καστ, η πολύ αγαπημένη Ellen Page.

Μερικές ακόμα ταινίες που έρχονται τον Φλεβάρη:

Hairspray

Jaws

American Pie

Hostel

Billy Elliot

Pretty in Pink

Black Sea

Studio 54

The 40-Year-Old Virgin