SURVIVOR

Survivor 2: Η συγκινητική υποδοχή του Μιχάλη Μουρούτσου στην Ελλάδα από τη Λάουρα Νάργες

NDP Photo Agency

Ο Μιχάλης Μουρούτσος, όπως κι άλλοι συμπαίκτες του στο Survivor πριν από αυτόν, πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα. Το ταξίδι του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, του άφησε μια νέα εμπειρία να αναπολεί και από χθες που γύρισε στην Αθήνα, αρχίζει να χτίζει νέες αναμνήσεις με τους αγαπημένους του.

Συγκίνηση, αγκαλιές και όμορφες στιγμές έζησαν κατά την άφιξη του Μιχάλη Μουρούτσου στην Ελλάδα οι δικοί του άνθρωποι. Ανάμεσα σε αυτούς βέβαια ήταν και η Λάουρα Νάργες που βρέθηκε στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να υποδεχτεί τον σύντροφό της. Εκεί ήταν και ο αδερφός του Γιάννης με τα δύο παιδιά του που ήθελαν οπωσδήποτε να δουν τον θείο Μιχάλη.

 

Το ζευγάρι με το που βρέθηκε κοντά αγκαλιάστηκε συγκινημένο καθώς αυτή ήταν η δεύτερη φορά που χωρίζονταν για τόσο μεγάλο διάστημα, αφού η Λάουρα διαγωνίστηκε στο περσινό Survivor.

 

Οι δύο τους είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν το προηγούμενο διάστημα και στον Άγιο Δομήνικο όταν οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας, αλλά αυτή τη φορά η οριστική επανένωσή τους ήταν συγκινητική.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency