SEX AND THE CITY

Τι ενοίκιο έχουν τα φανταστικά σπίτια που έχεις ζηλέψει στις σειρές και τις ταινίες;

Μπορεί όλες να ονειρευόμαστε τον τέλειο, κινηματογραφικό, χολιγουντιανό έρωτα, αλλά ταυτόχρονα ξέρουμε πως ακόμα κι αν τον βρίσκαμε/ζούσαμε, τίποτα δε θα ήταν αρκετά καλό, αν δεν είχαμε και το αντίστοιχο σπίτι υπερπαραγωγή να τον στεγάσουμε.

Πώς θα ήταν, λοιπόν, αν ήθελες να μείνεις στο σπίτι της Carrie Bradhsaw, ή του Harry από το “Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι”, ή ακόμα και του Noah από το Ημερολόγιο;

Σίγουρα θα χρειάζοσουν ένα αρκετά μεγάλο budget, αφού η προβολή που έχουν λάβει τόσα χρόνια αυτά τα σπίτια, τα έχει ανεβάσει πολύ ψηλά στις λίστες των μεσιτικών. Δες και μόνη σου για τι νούμερα μιλάμε.

Sex and the City

Το διαμέρισμα στο οποίο έμενε η Carrie Bradhsaw, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη. Της κόστιζε περίπου 600 ευρώ το μήνα, το ενοίκιο, αλλά στην πραγματικότητα το ποσό διαφέρει κατά πολύ. Σύμφωνα με τα μεσιτικά, σήμερα χρειάζεσαι 2,600 ευρώ για να μείνεις σε αυτό το σπίτι για ένα μήνα.

Eδώ σε μια τυχαία σκηνή που τσακώνεται με τον Eidan στο σπίτι της.

Όταν όμως ήρθε η ώρα να νοικιάσουν το υπέροχο σπίτι με τον Mr. Big (ναι αυτό με το ονειρεμένο δωμάτιο-ντουλάπα), το οποίο βρίσκεται απέναντι από το Metropolitan Museum of Art, τότε όλες ξέραμε πως εκεί πρέπει να μείνουμε μέχρι τα βαθιά γεράματα. Βέβαια, το μεσιτικό μας ενημερώνει πως το ενοίκιο είναι 1,600 ευρώ/μήνα, ή μπορείς να το αγοράσεις σε μια τιμή ανάμεσα στα 35 με 43 εκατομμύρια ευρώ.

Οπότε απλά χάζεψέ το για μια ακόμα φορά.

Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι

Το διαμέρισμα του Harry, βρίσκεται σε ένα κτίριο στο Greenwich Village και θα σου κόστιζε περίπου 3,300 ευρώ/μήνα για να μείνεις εκεί σήμερα.

Pretty Woman

To διαμέρισμα στο οποίο έμενε η Vivian, στο ξενοδοχείο Las Palmas, στo Hollywood, το οποίο και μοιραζόταν με συγκάτοικο, θα σου κοστίσει 160ευρώ/εβδομάδα, ή 80ευρώ/άτομο.

Η σουίτα του Edward όμως, βρίσκεται στο Beverly Hills, στο Regent Beverly Wilshire Hotel, και κοστίζει 33,300ευρώ/εβδομάδα. Είναι 371 τετραγωνικά μέτρα και έχει δύο δωμάτια- ντουλάπες, ένα μπάνιο από μάρμαρο, βιβλιοθήκη, σαλόνι, και επίσημη τραπεζαρία για 8 άτομα.

Το Ημερολόγιο

To σπίτι που ανακαίνισε με τα χεράκια του ο Noah, έχει χτιστεί περίπου το 1772 και βρίσκεται στην πολιτεία Charleston, στη Νότια Καρολίνα. Έχει 4 κρεβατοκάμαρες, μια υπέροχη, τεράστια σκάλα και αρκετά τζάκια. Σήμερα μπορείς να μείνεις εκεί με 10,400ευρώ/μήνα.

Άγρυπνος στο Σιάτλ

To σπίτι – βάρκα του Sam, βρίσκεται κοντά στο πανεπιστήμιου της Washington και το Pike Place Market. Το 2014 πωλήθηκε για 1,730,000 ευρώ. Οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες έμειναν εκεί για 21 χρόνια και το είχαν αγοράσει 476,000ευρώ. Μπορείς να μείνεις εκεί με 8,220ευρώ/μήνα.