LIFE

Πού θα βρεις Pokemon στην πόλη

Pokemon Go: Ένα όνομα, μία καινούρια μανία. Αν δεις στους δρόμους της πόλης πολλούς ανθρώπους να περπατάνε και να κάνουν μια επαναλαμβανόμενη κίνηση με το δάχτυλό τους (κάτι σαν tap πάνω στην οθόνη), μην απορήσεις, απλά προσπάθησε να τους σώσεις αν πάει να τους πατήσει κανένα αυτοκίνητο.

Το PokemonGo είναι μάστιγα, αλλά δε μπορώ να πω ότι ακόμα κι εμείς που δεν έχουμε ενδώσει ακόμα στο να το κατεβάσουμε, δε διασκεδάζουμε όταν βλέπουμε διάφορα Pokemons σε γνωστούς δρόμους της πόλης, μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβαίνουν στα social media.

Το concept είναι ότι κυνηγάς τα pokemons σαν ένας άλλος Ash Ketchum, μόνο που το κάνεις μέσω της κάμερας του κινητού σου και σε πραγματικούς δρόμους. Χωρίς να έχω εντρυφήσει ιδιαιτέρως στο εν λόγω παιχνίδι, γελάω τόσο πολύ με τις φωτογραφίες των φίλων μου στο facebook. Γι΄αυτό έκλεψα μερικές, ώστε να “βοηθήσω” κι όλους εσάς που απ’ ότι έμαθα κάνετε βόλτες μέχρι και με τ’ αυτοκίνητο προκειμένου να πιάσετε έναν Pikachu. Τουλάχιστον περπατήστε το, να κάνετε και λίγη γυμναστικούλα – είπα εγώ.

Ξεκινάμε από Ψυρρή

 

Μια βόλτα στο Μοναστηράκι

Ανεβαίνουμε στην Αθηνάς

Πάμε για ένα “γεια” στο Neon Raum

Δίνουμε περισσότερη σημασία στις πολιτιστικές αναφορές στην πόλη

Παίρνουμε λεωφορεία (όσο μεγαλύτερα τόσο καλύτερα)

Kαι εννοείται πως χρησιμοποιούμε το μετρό πολλές φορές την ημέρα προς όλες τις κατευθύνσεις