LIFE

Άκυρα χέρια στο εξώφυλλο του GQ. Η απάντηση του περιοδικού δεν είναι αυτή που περιμένεις

Το τεύχος του GQ που μόλις κυκλοφόρησε, έχει στο εξώφυλλό του τρεις γυναίκες κωμικούς, την Kate McKinnon, την Issa Rae, και τη Sarah Silverman. Πλάι τους, αν προσέξεις λίγο καλύτερα, θα δεις και μερικά χέρια, τα οποία όμως δεν είναι δικά τους.

Το τεύχος αυτό έχει τίτλο “The Comedy Issue” και στοχεύει στο να υπερβάλει με τα λάθη του edit και του photoshop που γίνονται στα περιοδικά και το αποτέλεσμα είναι πράγματι εξαιρετικά γελοίο.

Το περιοδικό έσπευσε να δημοσιεύσει και την απολογία του για το λάθος – η οποία φυσικά και είναι ειρωνική και δεν έχει κανένα ίχνος αλήθειας, αφού όλα έγιναν απολύτως επίτηδες: «Το GQ θα ήθελε να απολογηθεί στις Kate McKinnon, Issa Rae, και Sarah Silverman για τα τρομερά λάθη που έγιναν κατά τη διαδικασία της δημιουργίας του εξώφυλλου του τεύχους κωμωδίας για το 2018, το τελευταίο στο πάνθεόν μας το οποίο αποτελείται κυρίως από ερωτικές επιστολές στους πιο αστείους ανθρώπους που γνωρίζουμε».

Πανέξυπνο, ιδιοφυές και ξεκάθαρη σπόντα για το Vanity Fair και το φιάσκο με το τρίτο πόδι της Reese Witherspoon στο εξώφυλλο.

Όρθιο χειροκρότημα για το GQ.