HILLARY CLINTON

Οι αδερφές Olsen προέβλεψαν πριν πολλά χρόνια το αποτέλεσμα αυτών των αμερικανικών εκλογών

Από την εποχή ακόμα που η Hillary Clinton ήταν πρώτη κυρία των ΗΠΑ, στο πλευρό του Bill, πολλοί ήταν εκείνοι που έλεγαν (δημόσια και μη) ότι η γυναίκα αυτή είναι για πολύ περισσότερα πράγματα από το να συνιστά "την κυρία του κυρίου" απλώς.

Πράγματι, το πλήρωμα το χρόνου ήρθε, η Hillary Clinton διετέλεσε υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ και πλέον είναι υποψήφια για πρόεδρος της Αμερικής, με αντίπαλο τον Donald Trump και δεν θα είναι καθόλου υπερβολή αν πούμε ότι ολόκληρος ο πλανήτης αναμένει να δει τι θα γίνει στο τέλος της εκλογικής διαδικασία που ξεκινά σε λίγες μέρες.

Κι ενώ τα στοιχήματα (κυριολεκτικά και μεταφορικά) πέφτουν βροχή, υπήρξαν δύο διάσημες αδελφές που προέβλεψαν σε σχετικό άρθρο τους το αποτέλεσμα των φετινών αμερικανικών εκλογών πριν πολλά χρόνια.

Οι Mary-Kate & Ashley Olsen, στο περιοδικό που εξέδιδαν πριν περίπου μια δεκαετία “Mary-Kate & Ashley Magazine”, κάπου ανάμεσα στις συμβουλές για μόδα και στα αφιερώματα στα boy bands της εποχής, είχαν γράψει κι ένα άρθρο με τίτλο “Πότε θα αποκτήσουμε την πρώτη γυναίκα προέδρο των ΗΠΑ και ποια θα μπορούσε να είναι;”.

Στο κείμενο που ακολουθούσε, υπήρχε μία λίστα με 10 γυναίκες που είχαν τα φόντα να διεκδικήσουν αυτή τη θέση. Ποια ήταν στην κορυφή της λίστας; Η Hillary Clinton, με δόξα και τιμή!

Κοντός ψαλμός αλληλούια, που λένε και στο χωριό μου, σε λίγες μέρες θα ξέρουμε αν οι αδελφές Olsen είχαν από μικρές το χάρισμα.