NEXT TOP MODEL

Σεράινα Καζαμία: Πού βρίσκεται σήμερα η νικήτρια του πρώτου Next Top Model;

Instagram/gntmgrfans

Θυμάσαι τη Σεράινα Καζαμία; Αυτό ήταν το όνομα του κοριτσιού που κέρδισε το πρώτο Next Top Model, το οποίο είχε κάνει πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου του 2009 μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Η χαμηλών τόνων Σεράινα ονειρευόταν, όπως οι διαγωνιζόμενες του φετινού GNTM, την πρώτη θέση και είχε κερδίσει τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής που τότε αποτελούσαν ο Χάρης Χριστόπουλος, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Χριστόφορος Κοτέντος αλλά και της παρουσιάστριας Βίκυς Καγιά από την πρώτη στιγμή.

Μετά από δοκιμασίες και φωτογραφίσεις όπως αυτή που βλέπεις παρακάτω -η Σεράινα είναι κάτω αριστερά-  στο 18ο επεισόδιο είχε στεφθεί νικήτρια του reality του ΑΝΤ1.

Instagram/gntm_fansss

 

Σήμερα σίγουρα δεν απασχολεί την δημοσιότητα στην Ελλάδα. Η Σεράινα Καζαμία εξακολουθεί να ασχολείται με το μόντελινγκ αλλά δεν ζει πια εδώ. Ζει στην Ελβετία. Αφού νίκησε, πήγε στο Μιλάνο όπου είχε και συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων, όπως καθόριζε το έπαθλο της ωστόσο ο δρόμος της την έβγαλε στην βόρεια Ευρώπη, εκεί όπου μεγάλωσε και εκεί από όπου κατάγεται η μητέρα της. Η ίδια ασχολείται πολύ με τη yoga, την αναρρίχηση, απολαμβάνει τη ζωή της στο έπακρο και όποτε μπορεί επισκέπτεται την Ελλάδα για τις διακοπές της.

View this post on Instagram

A post shared by Seraina Ka (@serainakazamia) on

 

 

View this post on Instagram

looking forward @agapikazamia #india

A post shared by Seraina Ka (@serainakazamia) on

 

«Αποφάσισα να ζήσω και πάλι εκεί. Έτσι απλά. Μου έλειπαν η καθημερινότητά της, ο τρόπος ζωής, το πρόγραµµα που έχει η χώρα, η οικογένειά µου, η δουλειά, οι φίλοι µου. Έχω µια πολύ όµορφη και ευτυχισµένη ζωή» είχε πει η Σεράινα σε παλιότερη συνέντευξή της. Και το χαμόγελό της σε πείθει για την αλήθεια των λόγων της.

View this post on Instagram

happy sunday everyone #smile

A post shared by Seraina Ka (@serainakazamia) on

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/gntmgrfans