NETFLIX

Valentine’s Day στο Netflix: Τι να δεις σήμερα ανάλογα με τη φάση που βρίσκεσαι στα ερωτικά σου

Ήρθε η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και δεν έχεις σχεδιάσει τίποτα; Ε, τέλεια! Βάλε ένα ποτήρι κρασί, κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ σου και ξεκίνα μία καινούργια σειρά στο Netflix, έτσι ώστε να περάσεις την Ημέρα των Ερωτευμένων ιδανικά, ανεξάρτητα από το αν είσαι σε σχέση ή όχι! Και δεν χρειάζεται καν να ψάξεις τι να δεις -εντοπίσαμε εμείς τις κατάλληλες σειρές για σένα, ανάλογα με τη φάση που βρίσκεσαι στα ερωτικά σου!

Αν είσαι σε μακροχρόνια σχέση

Προφανώς ξέρεις τι πάει να πει «δεσμεύομαι». Οπότε, τι καλύτερο από το να τη βγάλετε αγκαλίτσα με τον σύντροφό σου στον καναπέ κάνοντας σχέδια για το μέλλον -κι όταν λέμε σχέδια εννοούμε 5 ολόκληρες σεζόν -ή περισσότερες- μονορούφι!

WATCHLIST:The Good Wife

 

WATCHLIST: Breaking Bad

 

Αν προσπαθείς να ξεπεράσεις έναν χωρισμό

Πιιθανότατα αισθάνεσαι πως έχει έρθει το τέλος του κόσμου. Προτείνουμε να σταματήσεις να γράφεις μηνύματα που δεν θα (‘πρεπε να) στείλεις ποτέ, να τον διαγράψεις από τον κατάλογο επαφών σου, να πάρεις τηλέφωνο την κολλητή σου και να βρεις παρηγοριά στο Netflix.

WATCHLIST: The End of the F***ing World

 

WATCHLIST: Crazy Ex Girlfriend

 

Αν μόλις ξεκίνησες να βγαίνεις με κάποιον

Μάλλον θα θέλεις να τον γνωρίσεις καλύτερα. Τι θα λεγες λοιπόν να τον καλέσεις σπίτι και να του προτείνεις να δείτε μία ακαταμάχητα εθιστική σειρά παρέα; Όσο περισσότερο κολλήσετε, τόσο περισσότερο χρόνο θα καταλήξετε να περάσετε μαζί. Ιδιοφυές!

WATCHLIST: Stranger Things

 

WATCHLIST: Mindhunter

 

WATCHLIST: Dark

 

Αν μόλις ανακάλυψες πως ο σύντροφός σου σε απατάει

Μην απελπίζεσαι, δεν είσαι μόνη, έχει συμβεί σε πάνω από τους μισούς γνωστούς σου. Πώς φτάσατε ως εδώ; Μπορεί να μην μάθεις ποτέ ολόκληρη την αλήθεια, ένα πράγμα είναι όμως βέβαιο: κάθε ιστορία έχει πάντα δύο πλευρές.

WATCHLIST: The Affair

 

Αν φλερτάρεις με διάφορους

Μάλλον δεν είσαι έτοιμη να δεσμευτείς σε ένα άτομο -όχι ακόμα, τέλος πάντων. Δε λέμε… πλάκα έχει να αλλάζεις συχνά ερωτικούς συντρόφους, αρκεί α) να μην τους φωνάζεις με λάθος ονόματα β) να θυμάσαι πάντα να χρησιμοποιείς προστασία!

WATCHLIST: Californication

 

WATCHLIST: Lovesick

 

Αν είσαι συνέχεια σ’αυτό το app για γνωριμίες

Λογικά βγαίνεις πολλά πρώτα ραντεβού. Γέμισε το μυαλό σου pop culture αναφορές και δεν θα ξεμείνεις ποτέ από έξυπνες ατάκες ή ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης!

WATCHLIST: Master of None

 

WATCHLIST: Love

 

Αν είσαι ερωτευμένη με κάποιον δεσμευμένο

Υποφέρεις, ε; Ξέρουμε πώς νιώθεις. Κι εμείς ερωτευτήκαμε παράφορα κάποτε έναν παντρεμένο. Τον Don Draper, για να είμαστε ακριβείς.

WATCHLIST: Mad Men

 

Αν αγαπάς τον σύντροφό σου, αλλά χρειάζεστε μια κάποια ανανέωση

Η σχέση σου μπορεί να πάρει ενδιαφέρουσα τροπή. Είσαι σίγουρα έτοιμη να περάσεις στο… επόμενο στάδιο;

WATCHLIST: Masters of Sex

 

WATCHLIST: You Me Her