ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ

“Λόγω Τιμής- 20 χρόνια μετά”: Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών λίγο πριν την πρεμιέρα

Instagram/logotimis

Μία ημέρα απέμεινε για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της σειράς «Λόγω Τιμής - 20 χρόνια μετά» που υπογράφει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και σκηνοθετεί ο Λάμπης Ζαρουτιάδης. Η παρέα που αγαπήσαμε στα μαθητικά και τα φοιτητικά μας χρόνια, που την είδαμε να ξεκινά να κατακτήσει τα όνειρά της, έρχεται ξανά μπροστά μας στο τόσο διαφορετικό για όλους μας παρόν για να μας αφηγηθεί τις νέες περιπέτειές της. Πέραν από το ξεκίνημα του Μάνου, του Μιχάλη, του Άρη, της Ηρώς, της Μάνιας, της Αθηνάς και του Βασίλη στην ενήλικη ζωή τους, παρακολοθούσαμε παράλληλα και σχεδόν τα πρώτα τηλεοπτικά βήματα του Άλκη Κούρκουλου, του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, του Γιώργου Πυρπασόπουλου, της Βίκυς Βολιώτη, της Χριστίνας Αλεξανιάν, της Αγγελικής Δημητρακοπούλου και του Δημήτρη Αλεξανδρή. Μια παρέα στο ξεκίνημά της κι εκείνοι οι ηθοποιοί που, όπως είπαν στις δηλώσεις τους στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» δεν έσπασε ποτέ. Μόνο που τώρα ξαναβρέθηκε επιτέλους στα ίδια μέρη, τα τηλεοπτικά στούντιο της σειράς που αγάπησαν.

Διάβασε επίσης: Λόγω Τιμής- 20 Χρόνια Μετά: Πότε θα γίνει η πρεμιέρα και τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Το βίντεο με τις δηλώσεις παλιών και νέων πρωταγωνιστών της σειράς (Μαρία Ναυπλιώτου, Κατερίνα Μισιχρόνη) προβλήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του sequel της σειράς, που είναι προγραμματισμένη για αύριο, Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 23.00 στον ΣΚΑΪ

«Χαρήκαμε που βρεθήκαμε στα ίδια μέρη, συνδεθήκαμε ξανά, αν και οι περισσότεροι από εμάς δεν είχαμε χαθεί μέσα στα χρόνια. Ελπίζω αυτός ο ύμνος στη φιλία που υπήρξε το Λόγω Τιμής τότε να δικαιώνεται και με το παραπάνω από το σημερινό», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. «Αυτή η παρέα πριν απο 23 χρόνια έδωσε ένα Λόγω Τιμής ότι θα μείνουν ενωμένοι και ο ένας για τον άλλο. Και τους ξαναβρίσκουμε γιατί αυτή η υπόσχεση τους κράτησε», εξηγεί η Χριστίνα Αλεξανιάν ενώ ο Γιώργος Πυρπασόπουλος σημειώνει κι εκείνος με τη σειρά του πως δε χάθηκαν ποτέ μεταξύ τους. «Είναι πολύ ωραίο το γεγονός ότι δουλεύουμε μαζί ξανά. Δουλεύεις με τους φίλους σου», τόνισε.

 

«Η παρέα δε χάθηκε, δύο δύο, τρεις τρεις, βρίσκονταν. Τον καθένα πλέον τον συναντάμε μεγαλύτερο να προσπαθεί να λύσει τα μυστήρια της ζωής» τονίζει και ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ενώ η τηλεοπτική «αδερφή» του Αγγελική Δημητρακοπούλου εξήγησε ότι στον νέο κύκλο της σειράς θα καταλάβουμε γιατί η Αθηνά του τότε έγινε η Αθηνά του σήμερα. «Η Μιρέλλα το έχει πάει σε άλλο επίπεδο και έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό για εμένα», είπε. Όσο για την Βίκυ Βολιώτη εκείνη τόνισε ότι «Είναι τεράστια η χαρά και η συγκίνηση που νιώθουμε όλοι γιατί κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί».

Διάβασε κι αυτό: Λόγω Τιμής: Θυμόμαστε τις 10 καλύτερες στιγμές της αγαπημένης σειράς

«Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο γιατί με τους ανθρώπους αυτούς είμαστε και φίλοι και συνεργάτες. Έχουμε γελάσει πάρα πολύ, παρόλο που υπήρχαν και πολλά κουραστικά νυχτερινά γυρίσματα», είπε η Μαρία Ναυπλιώτου ενώ η Κατερίνα Μισιχρόνη, που υποδύεται τη Μαρίνα (δεν αποκάλυψε κάτι παραπάνω για τον ρόλο της), αποκάλυψε ότι η σειρά ήταν η αγαπημένη της ως τηλεθεάτρια και επομένως η χαρά της για τη συμμετοχή της σε αυτή είναι μεγάλη.

 

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Οι αχώριστοι φίλοι συναντώνται στο μπαρ του Βασίλη για να κάνουν ένα πάρτι- έκπληξη στον Μάνο, μετά από μια δύσκολη περίοδο που πέρασε στη ζωή του. Ο Βασίλης έχει φροντίσει να βρει ένα μικρό διαμέρισμα για τον φίλο του Μάνο και του έχει δώσει και τα πρώτα λεφτά για να μπορεί να κινηθεί ώσπου να ενταχθεί και πάλι στην κανονικότητα.

Η Ηρώ έρχεται από τα Κύθηρα όπου ζει με τον επιχειρηματία σύζυγό της Θανάση και τα δύο τους παιδιά. Ο Βασίλης είναι παντρεμένος με τη Δέσποινα που έχει μια σχολή χορού. Ο Άρης έχει μια ηλεκτρονική εφημερίδα και έχει δεσμό με τη Ζωή.

Η Μάνια έχει προ πολλού χωρίσει με τον Φώτη και είναι παντρεμένη με τον Παύλο, έναν φιλήσυχο ψυχίατρο. Η Μάνια έχει μια κόρη από τον πρώτο της γάμο, την Άννα και είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Η Αθηνά έχει ένα μαγαζί με γυναικεία ρούχα.

Τέλος, ο Μιχάλης διαπρέπει ως μεγαλοδικηγόρος και είναι παντρεμένος με την Αλεξάνδρα. Μαζί έχουν έναν γιο, τον Φοίβο. Το βράδυ του πάρτι, η παρέα ξεφαντώνει ως την στιγμή που…

Κεντρική φωτογραφία:  Instagram/logotimis