INSTAGRAM

Εσύ θεωρείς αυτά τα βίντεο με φρούτα προκλητικά;

H Stephanie Sarley πήγε απλά μια βόλτα στην αγορά με το αγόρι της. Εκεί αγόρασαν ορισμένα φρούτα και επειδή τα πορτοκάλια ήταν αρκετά ζουμερά, η Stephanie σκέφτηκε να τραβήξει και να ανεβάσει στον λογαριασμό της στο Instagram, ένα βιντεάκι 12 δευτερολέπτων στο οποίο βλέπουμε να χαϊδεύει σεξουαλικά το φρούτο αυτό.

Στην πραγματικότητα βέβαια, τα βιντεάκια αυτά στα οποία η Stephanie “χρησιμοποιεί σεξουαλικά” τα φρούτα, δεν σου δίνουν κανέναν πραγματικό λόγο για να προσβληθείς, να της επιτεθείς ή ακόμα και να της κλείσεις το προφίλ. Φυσικά και το Instagram μπλόκαρε τον λογαριασμό της σε μια ακραία και αναίτια μορφή κοινωνικής λογοκρισίας.

Απ’ την άλλη, ο κριτικός του New York Magazine, Jerry Saltz, χαρακτήρισε το έργο της “ιδιοφυές” από το πρώτο κιόλας post. Η ίδια λέει “χρησιμοποιώ τη σεξουαλικοποίηση των φρούτων, ως μέσο για να εκφράσω τον εαυτό μου. Έχω μάθει πολλά για τη δύναμη της φαντασίας και πάντα μου κάνει εντύπωση το τι σχόλια αποσπά ένα φρούτο και τα δάχτυλά μου. Είναι πολύ ενδιαφέρον να βλέπεις τους ανθρώπους να προβάλλουν πάνω σε αυτό μια φανταστική εικόνα του αιδοίου”.

Try before you buy

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Stephanie Sarley (@stephanie_sarley) στις

Nomatter how many memes there are of this it will always remain my art. Nobody can take that from me. Again if my names not on it, it can't be used.Stephanie Sarley Stephanie Sarley Stephanie Sarley

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Stephanie Sarley (@stephanie_sarley) στις