INSTAGRAM

Αυτός ο illustrator δημιουργεί εντυπωσιακά σχέδια χρησιμοποιώντας σταγόνες νερού

Είμαι από αυτές που έχουν δεκάδες notebooks, στιλό και μαρκαδοράκια γιατί μου αρέσει να ζωγραφίζω, να ανακατεύομαι με χρώματα και να αποτυπώνω στο χαρτί τις εικόνες που έχω στο μυαλό μου. Δεν είμαι ιδιαίτερα καλή σε αυτό βέβαια- δεν θα γκρέμιζα το instagram με κάποιο σχέδιο μου όυτε θα πουλούσα σαν τρελή στο etsy τα prints μου ΑΛΛΑ δεν με παίρνει από κάτω βρε παιδί μου, συνεχίζω να το κάνω γιατί νιώθω καλά.

Βέβαια όταν εντοπίζω στο instagram διάφορους illustrators που μάλλον έπεσαν στο καζάνι της δημιουργικότητας και του ταλέντου ζηλεύω φοβερά και εκνευρίζομαι με την ευκολία με την οποία δημιουργούν αριστουργήματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα hatewatch είναι και ο Jaesum Kim, ο οποίος σκιτσάρει τις φιγούρες με το πινέλο aquash (το οποίο γεμίζεις με νερό και το βουτάς μετά στο χρώμα) και τις γεμίζει μετά σχεδόν με μαγικό τρόπο με το κατάλληλο χρώμα.

Μπορεί να σου φαίνεται απλό και εύκολο αυτό που κάνει αλλά πραγματικά, πίστεψέ με δεν είναι- έχω προσπαθήσει να ζωγραφίσω με τέτοιο πινέλο και το αποτέλεσμα προφανω΄ς δεν έμοιαζε κα θό λου με αυτό του Jaesum γιατί βλέπεις εγώ δεν έπεσα σε αυτό το καζάνι. Δες τα βίντεο που ακολουθούν και θα καταλάβεις γιατί παραληρώ, όχι δες.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ;