INSTAGRAM

5 εναλλακτικά sexy λογαριασμοί που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram

Πλέον το πορνό δεν είναι και τόσο της μόδας. Είναι μάλλον ξεπερασμένο. Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους χρήστες του διαδικτύου, πέρα από τα tumblrs με ερασιτεχνικό πορνό, είναι ορισμένα προφίλ στο Instagram που πρσεγγίζουν τη σεξουαλικότητα με έναν πιο ιδιαίτερο και διαφορετικό τρόπο.

Ξέχνα τα γυμνά που τα βγάζουν όλα στη φόρα. Τώρα οι καιροί λατρεύουν κοντινά σε πολλά σημεία του σώματος, λάγνα βλέμματα, ρούχα με διαφάνειες και έξυπνα concepts που να υπονοούν πράγματα χωρίς απαραίτητα να τα δείχνουν. Ευτυχώς, η ποικιλία είναι τεράστια και η λίστα με τέτοιου είδους προφίλ ανανεώνεται συνεχώς. Ακολουθούν πέντε που σχεδόν όποτε θα δω μια εικόνα τους στο feed μου, θα σταθώ σ’ αυτή λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω.

The Kaplan Twins

Είναι κάτι σαν τις αδερφές Olsen, αλλά στο πιο φιλελεύθερο και στο πιο καλλιτεχνικό του. Είναι ζωγράφοι και το αγαπημένο τους θέμα είναι οι εαυτοί τους. Γυμνοί.

Just trying to keep it safe on here kids #art #artporn #censoredforinstagram

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης The Kaplan Twins (@the_kaplan_twins) στις

The lovers and drifters club

Sexy, ρομαντικό, 90’s, αυτό το προφίλ θα σε ταξιδεύει με κάθε του φωτογραφία σε κάποιον επαρχιακό δρόμο της Αμερικής και θα σε ιντριγκάρει με τις εύστοχα αμφίσημες λεζάντες του.

'Lick It Good' #loversanddriftersclub

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης LOVERS & DRIFTERS CLUB (@theloversanddriftersclub) στις

Nakid

Ένα περιοδικό τέχνης μοιράζεται το inspiration board του και πιστεύει ότι πρέπει να κάνουμε ό,τι μας αρέσει χωρίς να δίνουμε σημασία στο τι πιστεύει η κοινωνία. Σεξ, τέχνη και κουλτούρα, αυτό είναι το μότο τους.

by @gilbitton #nakidinspo #nakidmag

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nakid Magazine (@nakid_magazine) στις

We are the people

Πολλά και όμορφα κορίτσια και τοπία, πεντακάθαρα backgrounds και ήσυχες φωτογραφίες με ή και χωρίς γυμνό, είναι το υλικό που φέρνει στην οθόνη σου το προφίλ του περιοδικού We are the people.

Αll untitled

Τσιτάτα, μπλουζάκια, σκισμένα τζιν, ερωτικές απογοητεύσεις, το all untitled είναι το καταφύγιο για όσους νιώθουν λίγο μόνοι κι έχουν ανάγκη από έμπνευση κι ένα μέρος να “βρουν το δίκιο τους”.

You're yummy

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @alluntitled στις