CELEBRITIES

Η πιο αδιάφορη δήλωση για το BDSM δια στόματος Dakota Johnson

Tο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού "Glamour" κοσμούν οι πρωταγωνιστές της ταινίας "50 shades of grey". Φωτογραφήθηκαν από τον Steven Pan, σε πόζες που υποτίθεται πως είναι πολύ ερωτικές (δηλαδή ποιον κοροϊδεύουν;).

Η Dakota Johnson aka Αnastasia Steele μίλησε για τις πιο δύσκολες σκηνές που έπρεπε να γυρίσει και για τη σχέση της με τα BDSM στοιχεία που καλείται να “δοκιμάσει” για χάρη του ρόλου της: “Δεν πήγα στο μπουντρούμι του σεξ. Ήθελα να κρατήσω τον εαυτό μου σε απόσταση από αυτό στην αρχή επειδή ήθελα η αντίδραση της Ana σε συγκεκριμένα πράγματα να είναι ειλικρινής και αληθινή, σαν να είναι κάτι καινούριο. Διάβασα βέβαια πολύ για την κουλτούρα του BDSM. Έχει να κάνει με την υποχώρηση και την παραχώρηση του ελέγχου ανάμεσα σε δυο ανθρώπους. Για μένα, υπάρχει κάτι πραγματικά ειλικρινές στο να θες να μην έχεις καθόλου τον έλεγχο του εαυτού σου για ένα μόλις δευτερόλεπτο”.

Ακολουθούν οι τρομερά ερωτικές φωτογραφίες των πρωταγωνιστών της “πιο αισθησιακής ταινίας της χρονιάς”. Δεν είναι τυχαίο που το “Τhe Cut” έκανε ένα άρθρο – αφιέρωμα στα “15 άψυχα αντικείμενα που έχουν περισσότερη χημεία από τη Dakota Johnson και τον Jamie Dornan“. Κρατάμε μικρό καλάθι, μέχρι την πρεμιέρα, 12 Φεβρουαρίου.

 

 

Περισσότερες αποχρώσεις του γκρι στο LadyLike:

Μήπως το βίντεο του τραγουδιού αξίζει περισσότερο από την ταινία 50 shades of grey;

Δες τη Rita Ora ως αδελφή του Christian Grey στις “50 αποχρώσεις του γκρι”

Άκρως ερωτικό και kinky το trailer της ταινίας “50 αποχρώσεις του Γκρι”

Το soundtrack του 50 Shades of Grey είναι πολύ σέξι