BRAD PITT

Τα “Φιλαράκια” επιστρέφουν 13 χρόνια μετά

Έχουν ήδη περάσει λίγο περισσότερο από 13 χρόνια όταν το NBC προέβαλε το τελευταίο επεισόδιο της πολύ αγαπημένης σειράς "Friends", η οποία κατάφερε στα χρόνια που παιζόταν να καθιερώσει στο Hollywood τη Jennifer Aniston και την Courteney Cox, ενώ από τα πλατό των γυρισμάτων πέρασαν κατά καιρούς διάσημοι ηθοποιοί όπως ο George Clooney και ο πρώην της Jennifer, Brad Pitt.

Από τη στιγμή που τελείωσε η σειρά, δημοσιεύτηκαν πολλές φορές ειδήσεις που την ήθελαν να ξεκινάει ξανά ή να γίνεται ταινία, με τους ίδιους πάντα πρωταγωνιστές, ενδεικτικό της δημοφιλίας της. Ωστόσο, όλες αυτές οι ειδήσεις στο τέλος διαψεύδονταν, προς μεγάλη απογοήτευση των fans της σειράς.

Παρόλ΄αυτά, σύμφωνα με όσα αναφέρει το E!News, τα “Φιλαράκια” τελικά επιστρέφουν, αλλά κάπως διαφορετικά από το αναμενόμενο, αφού θα γίνουν μιούζικαλ και μάλιστα ως παρωδία του γνωστού μέχρι πρότινος concept.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του E!News, το μιούζικαλ θα κάνει πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη το ερχόμενο φθινόπωρο, θα ανέβει στο Triad Theatre και το σενάριό του θα γραφτεί από τους Bob και Tobly McSmith, ονόματα γνωστά και δοκιμασμένα στο χώρο του μιούζικαλ.

Από τ’ ολότελα…

Κεντρική Φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image