EUROVISION

Eurovision 2019: Τον εκπρόσωπο της Εσθονίας οφείλεις να τον γνωρίσεις καλύτερα

Instagram/Delfi.ee

Όπως συμβαίνει τα τελευταία 11 χρόνια έτσι και φέτος στην Εσθονία διοργανώθηκε ο διαγωνισμός Eesti Laul, για να αναδείξει το τραγούδι που θα συμμετέχει εκπροσωπώντας τη χώρα στον 64ο διαγωνισμό της Eurovision. Οι δύο ημιτελικοί έγιναν και η επιλογή ολοκληρώθηκε στον τελικό της 16ης Φεβρουαρίου 2019. Νικητής, ο Victor Crone, Σουηδός με γκριζοπράσινα μάτια (χωρίς μπλε βλεφαρίδες), χαμόγελο που σε σκλαβώνει και μαλλιά για διαφήμιση σαμπουάν. Νομίζεις ότι υπερβάλλω; Δες παρακάτω.

 

Ο Victor θα ταξιδέψει στο Τελ Αβίβ για να λάβει μέρος στον ημιτελικό της 14ης Μαΐου μαζί με την Ελλάδα. Το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Εσθονία λέγεται Storm και είναι μια μπαλάντα με dance στοιχεία, σαν αυτές που συνήθως ακούς στον διαγωνισμό και δεν αποκλείεται να αγαπηθεί από το κοινό της Eurovision όπως αγαπήθηκε από τους Εσθονούς που το επέλεξαν.

 

Λεπτομέρειες άλλωστε είναι όλα αυτά, εγώ σου μιλώ για τον Victor. Ο Victor Crone είναι 27 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε έξω από την Στοκχόλμη και ξεκίνησε να παίζει κιθάρα στα 15 του. Μόλις ενηλικιώθηκε ταξίδεψε στο Λος Άντζελες και το Nashville όπου συνέθεσε τραγούδια παρέα με καλλιτέχνες όπως η Dianne Warren, ο Desmond Child και ο Eric Brazilian.

Το 2015 κυκλοφόρησε το single ”Burning Man”, το δισκογραφικό του ντεμπούτο, το οποίο ακολούθησαν τα τραγούδια ”Feelgood Day”, ”California” και ”Sunshine and rain”.Το ”Storm” το έγραψε μαζί με τους Stig Rästa, Vallo Kikas και Fred Krieger.

View this post on Instagram

'bout a Yamaha

A post shared by Victor Crone (@victorcrone) on

Όσο για τα σημαντικά ερωτήματα, δηλαδή τι ζώδιο είναι ο Victor, θα σου απαντήσω ευθύς αμέσως πως είναι Υδροχόος γεννημένος την 31η Ιανουαρίου του 1992, και μάλιστα στα φετινά του γενέθλια ήταν ο πρώτος ημιτελικός του Eesti Laul. «Ήταν τα καλύτερα γενέθλια της ζωής μου» είχε γράψει στο Instagram ο τραγουδιστής.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Delfi.ee