EUROVISION

Eurovision 2019: Αυτό είναι το τραγούδι της Κατερίνας Ντούσκα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα

To ''Better Love'' είναι το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision. Η ΕΡΤ παρουσίασε την Κατερίνα Ντούσκα και έδωσε στη δημοσιοότητα το clip.

Η Κατερίνα Ντούσκα ερμηνεύει με τον ιδιαίτερο τρόπο της μία δυναμική μπαλάντα σε μουσική της ίδιας, του Leon of Athens και του David Sneddon. Τους στίχους έχουν γράψει η Κατερίνα Ντούσκα με τον David Sneddon. Η σκηνοθεσία του clip είναι της Έφης Γούση

Η Κατερίνα Ντούσκα μας είχε δώσει κάποια στοιχεία γι’ αυτό που θα ακούγαμε. Πρόκειται για ένα «mind tempo power pop song, με πολύ σύγχρονη παραγωγή που όμως στέκεται και σε ακουστική εκδοχή, με ένα όργανο, γιατί είναι πολύ μελωδικό» είχε αναφέρει η ίδια. Όσο για το μήνυμα που θέλει να στείλει το τραγούδι της είναι «ανάσταση και ζεστασιά».

«Ήθελα να γράψω ένα τραγούδι αγκαλιά, μια πρόσκληση, ένα κομμάτι μαχητικό και τρυφερό, ταυτόχρονα, για μια λέξη που βλέπουμε παντού, χρησιμοποιούμε καθημερινά αλλά σπάνια εννοούμε. Είναι ο τρόπος να αγαπάς, όποιον αγαπάς (όπως λέει και το ρεφρέν)» δήλωσε.

Η Κατερίνα Ντούσκα με το ”Better Love” και η Τάμτα με το ”Replay” θα διαγωνιστούν, αρχικά, στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, στις 14 Μαϊου, με στόχο την είσοδο Ελλάδας και Κύπρου αντίστοιχα στον μεγάλο τελικό της 18ης Μαϊου.

Σε εμάς πολύ άρεσε και δίνουμε 12 points.

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/katerineduska